“14 ting, jeg skulle vænne mig til, da jeg fik briller”

Camilla med paraply
Paraplyen er blevet min bedste ven i regnvejr, efter jeg fik briller.© Privat foto

1. Glasset bliver så hurtigt fedtet! Jeg pudser dem seriøst hvert andet minut – selvfølgelig kunne jeg også bare lade være med at pille mig i ansigtet hele tiden.

2. Når det regner, kan jeg ingenting se. Hvorfor findes der ikke vinduesviskere til brilleglas? Kalder Løvens Hule!

3. De dugger konstant. Når jeg drikker en kop varm te, bærer mundbind, hælder vandet fra pastaen eller endda bare hvis jeg kommer ude fra og ind, når det er koldt udenfor. 

4. Det kan godt gøre lidt ondt bag ørene efter de første par dage. Flashback til dengang jeg var hardcore og trofast gik med hårbøjle flere dage i træk.

5. Sport og briller går bare ikke hånd i hånd. Løbeturen kan godt blive et par kilometer længere, når jeg mangler brillerne og ikke kan finde hjem.

6. Det er ikke længere det samme at ligge på siden og se fjernsyn. Det fungerer altså bare ikke...

7. Solbriller kan være ret besværlige. Jeg har ikke fået solbriller med styrke endnu, så det kan være utrolig bøvlet. Briller af. Solbriller på. Solbriller af. Briller på. 

8. Så er der lige det med at huske at tage dem på. Jeg opdager det i hvert fald, når jeg støder næsen mod computerskærmen. Behøver jeg sige, jeg er nærsynet?

9. Når de er i vejen for et kys, og hovedet lige skal drejes lidt på skrå. Følelsen af maste briller mellem min kæreste og jeg i et romantisk øjeblik er bare super akavet!

10. Alle synes pludselig, jeg ser mega klog ud. Så længe de ikke sammenligner mig med Harry Potter, tager jeg det som et kompliment.

11. Briller kan være ret dyre! Det kan være ret svært at nøjes ét par briller, som både passer til glimmertoppen, habitjakken og joggingtøjet.

12. Alle vil prøve dem. Ofte efterfulgt af en kommentar om, hvor blind jeg er.

13. Når jeg ikke kan finde dem, men de bare sidder i håret. Jeg kan snildt lede panisk i en halv time for så at finde ud af, jeg har skubbet dem op i håret. 

14. Jeg ser rent faktisk meget bedre. Bladene på træerne er ikke længere en stor grøn klat, og jeg er stoppet med at knibe øjnene sammen på alle billeder. Juhu! 

Vil du deltage i konkurrencer, læse flere spændende artikler og nyheder, så tilmeld dig nyhedsbrevet her.

Camillas check-in

Camilla Stubbe er praktikant på Woman.dk. Hun elsker alt der har med true crime at gøre, og kunne snildt blive en dygtig efterforsker (mener hun selv). Når hun ikke læser, ser eller lytter til vilde krimihistorier, består hendes hobby i at spise ude eller at øve sine overtalelsesevner overfor kæresten, da hun drømmer om at få en hund.

Du vil (garanteret) også kunne lide