"14 ting, som jeg vil bruge min sommer på i Danmark i stedet for udenlandsrejser"

© Privatfoto

1. Tage i sommerhus med mine bedste veninder! Kvalitetstid når det er bedst, og så er det jo ren hygge og afslapning. Og med masser af vino og iskolde drinks, selvfølgelig! 

2. Turist i egen by. Der er masser af ting at opleve skønne København, som jeg ofte tager for givet, fordi jeg bor her. Men ikke denne sommer, for jeg vil prøve at opleve min egen by ud fra en turists synspunkt! 

3. Vandreture. Okay, dette er måske ikke for alle, men jeg elsker at vandre – og jeg er sikker på, at Danmark har en masse skønne ruter at byde på igennem bøgeskove og langs smukke kyststrækninger!  

4. Besøge min mormor. Bruge tiden på at besøge min dejlige momse. Noget, jeg desværre ikke har særligt meget tid til i hverdagen. 

5. Få ryddet op i mine ting – big time! Hvilket er et større projekt, må jeg sige, og dernæst sælge hele molevitten på et loppemarked. 

6. Bare nyde den danske sommer sammen med mine veninder – tænker allerede på lune sommeraftener med tapas, sangria og brætspil

7. Roadtrip igennem Danmark, helst gerne forbi genbrugsbutikker, skøn natur og steder hvor vi kan plukke jordbær, grille og få en dukkert. 

8. Loppemarkeder, ja tak! Jeg vil prøve at være til stede ved flest mulige loppemarkeder. I can do it!

9. Lære et nyt sprog. Endelig har jeg tid til at lære et sprog, som jeg aldrig normalt har haft tid til. Du kan finde mig i den nærmeste park i en solplet på et tæppe med bøger, kirsebær og frisk hyldeblomstsaft. Uh, jeg drømmer allerede om det. 

10. Spise så meget vandmelon, is og koldskål, at jeg ikke kan tåle synet af det igen indtil næste år. 

11. Besøge Danmarks fantastiske strande. Let’s go to the beach beach, let’s go get away!

12. Lære at sejle kajak – jeg har altid haft lyst, bare ikke tiden. Denne sommer er jo den perfekte anledning til at lære en ny sport! 

13. Finde de mest fantastiske spisesteder og prøve en masse ny mad! Muuums! 

14. Camping! Tiden er kommet til at sove umanerligt dårligt i den danske natur og riste skumfiduser og rå dej over bål!

 Vil du have inspiration, brugbare guides og underholdning? Så tilmeld dig nyhedsbrevet her.

Amalies atlas

Amalie Kildebro er tidligere studentermedhjælper på Woman.dk. Hun er en 24-årig provinspige, der nu lever lykkeligt på Nørrebro. Hun er en kæmpe loppemarked-enthusiast, har en stor forkærlighed for asiatisk mad (sushi og ramen, ja tak!), og har for nyligt set lyset, da hun har fundet ud af, hvor godt en pomelo smager – a whole new world!