“15 tegn på, at jeg nok i virkeligheden er lidt for afhængig af te”

Tekop, tehylde
Jeg kommer aldrig væk fra tehylderne i supermarkedet... © Getty Images, Woman

1. Jeg kan aldrig starte dagen uden en varm kop te. Eller to... Eller tre... Og det er, uanset hvor travlt jeg har. 

2. Min elkeddel må altid stå et sted inden for rækkevidde. Det er jo ikke til at vide, hvornår tetrangen melder sig!  

3. Jeg elsker at have rigtig, rigtig mange slags te at vælge imellem. Variation er vigtig! 

4. Jeg bliver helt excited, når jeg får lov at prøve en te, jeg ikke har prøvet før. “Åh, en eucalyptus og honning te? En chokolade te? Gud, hvor spændende! Den skal med hjem." 

5. Derfor har jeg også meget svært ved at bevæge mig ud af en dagligvarebutik uden mindst én ny pakke te. Selvom jeg ved, at jeg allerede har et voldsomt tocifret tal af tepakker stående derhjemme. 

6. ... hvilket så resulterer i, at jeg har en hel hylde dedikeret kun til te. Eller nej, i virkeligheden flyder mine tepakker rundt over det hele. Konsekvensen af, at jeg aldrig kan forlade en butik uden te... 

7. Jeg bruger te som løsning mod alle problemer. Ondt i halsen? Te. Lidt trist? Te. Glad? Altid te. 

8. Derfor synes jeg også, jeg er ret god til at rådgive mine veninder om te. “Den her hindbærte er altså bare mega god mod menstruationssmerter!" 

9. At eje en tebutik lyder altså bare som det hyggeligste i hele verden. I hvert fald i mine ører. Tænk at være omgivet af te hele dagen lang? Drømmen! 

10. Hver gang jeg står ved håndvasken og skrubber tepletter af mine hvide krus, fortryder jeg min afhængighed. Det tager jo nærmest lige så lang tid som at drikke hele koppen. 

11. Det er altid muligt at spore, hvor jeg befinder mig. For jeg efterlader teposer alle vegne. 

12. Det er umuligt at spise chokolade, småkager eller noget som helst andet uden en kop te. Den varme vidunderdrik komplementeter bare alting! 

13. Jeg bliver seriøst trist, når jeg opdager, at jeg har glemt at drikke min varme kop te. Sikke et spild! *Suk* 

12. Men jeg bliver overlykkelig, når temodstandere som min kæreste eller veninde en sjælden gang takker ja til te. YES! Victory

14. Når jeg en sjælden gang ikke har lyst til varm te, så KAN jeg godt finde på at drikke andre ting i stedet. Iste, selvfølgelig! 

15. Alle omkring mig ved, at de altid bare kan give mig te i gave. Let nok, ik'? 

Vil du have inspiration, brugbare guides og underholdning? Så tilmeld dig nyhedsbrevet her.

Hennys hjerterum

Henny er studentermedhjælper og tidligere praktikant på Woman.dk. Hun er en nordatlantisk øboer, der har startet nye eventyr på det danske fastland. Hun elsker at gå sent i seng og sove til middag, og hun bilder sig selv ind, at hun er minimalist, selvom hendes lejlighed i virkeligheden er fyldt til randen af tøj, genbrugsting og 70 forskellige tevarianter. 

 

Læs mere fra samme kategori