“15 ting, du sikkert kender til, hvis du er ved at skrive en større opgave (ligesom mig)”

© Privatfoto

Åhhh, the struggle! Er du ligesom mig ved at skrive en større skriftlig opgave, så kender du helt sikkert til disse 15 ting:

1. Det er ALTID godt vejr, når jeg skal skrive opgave. Jeg ved ikke hvorfor, men så er det jo godt, jeg kan sidde og kigge ud af vinduet…

2. Jeg bliver simpelthen nødt til give mig selv en streg, hver gang der sker en overspringshandling (tit!) – så jeg kan se, hvor mange gange jeg egentlig har en overspringshandling (resultatet er chokerende mange!).

3. Jeg har lært min lokale pizza-pusher rigtigt godt at kende. Vi er faktisk på fornavn nu.

4. Jeg sidder ALT for meget ned! Jeg er sikker på, at min numse er begyndt at gå indad. Suk…

5. Vasketøj er min nye bedste ven, når der skal ske noget sjovt her i huset.

6. Der er aldrig noget spændende i køleskabet! Jeg ved ikke, om det hænger sammen med opgaveskriveriet, men det er stadig sørgeligt (og lidt min egen skyld).

7. Argh! Ender min analyse aldrig? Jeg føler, det er et uendelighedsprojekt.

8. At stirre ud i den tomme luft virker sjovere end at skrive på min opgave.

9. Jeg er ved at glemme, hvordan mine venner ser ud…

10. Sweatpants er min nye unifom. De er jo geniale! De kan både dresses ned og op alt efter humør og anledning.

11. Cravingen for bland-selv-slik er REAL!

12. Jeg har aldrig nogensinde gået så meget op i anslag…

13. Der er en konstant kamp inde i mig selv, om jeg bare skal gå efter at bestå eller efter topkarakter. Valget skifter cirka hver halve time.

14. Jeg forbander mig selv over, hvor ulæselige mine noter er. Jeg kan knap nok forstå, hvad jeg selv har skrevet. You had one job, Amalie!

15. Jeg er spændt på, om jeg nogensinde når til konklusionen. Og det eneste, jeg kan konkludere lige nu, er, at mit liv bliver 100 procent bedre, når denne opgave er ovre.

Vil du have inspiration, brugbare guides og underholdning? Så tilmeld dig nyhedsbrevet her.

 

 

Amalies atlas

Amalie Kildebro er tidligere studentermedhjælper på Woman.dk. Hun er en 24-årig provinspige, der nu lever lykkeligt på Nørrebro. Hun er en kæmpe loppemarked-enthusiast, har en stor forkærlighed for asiatisk mad (sushi og ramen, ja tak!), og har for nyligt set lyset, da hun har fundet ud af, hvor godt en pomelo smager – a whole new world!