“16 ting, jeg gjorde som kæmpe One Direction fangirl, som jeg i dag kun kan grine af”

One direction fan, directioner, fangirl
Livet som Directioner var en fantastisk tid.© Privatfoto

Den søde One Direction-tid ser jeg tilbage på med en kæmpestor glæde, og jeg ville absolut ikke bytte det for noget. Jeg fandt virkelig gode venskaber online, jeg lærte en masse om mig selv, og jeg gik op i de fem drenge med liv og sjæl. Måske netop derfor gjorde jeg også nogle lidt... Hvad skal jeg sige... Specielle (læs: underlige) ting, som jeg kun kan grine af i dag (og cringe lidt over). Hvis du også var fan af Louis, Zayn, Liam, Niall og Harry, så kan du måske relatere til nogle af disse 16 ting, som jeg gjorde som Directioner og kæmpe fangirl. 

1. Jeg samlede på ALT merchandise. Inklusiv, men ikke begrænset til: En tandbørste, der sang 1D sange i to minutter, håndklæder, sengetøj, høretelefoner, dukker, tøj, puder, sæber, smykker og meget andet (såsom kondomer ved navn One Erection). 

2. Mit værelse var fyldt med plakater på alle vægge. Selv et par stykker i loftet og bag min Niall papfigur, som også havde en plads på det lille værelse. 

3. Jeg betalte min bror for at se videoer med mig. Jeg ville bare gerne dele min glæde, okay?

4. Jeg udarbejdede skoleopgaver baseret på One Direction. Eksempelvis til kortfilmsugen, hvor jeg overtalte min gruppe til at lave en musik video til Moments. 

5. Jeg tog gerne mod koncert-arenaen allerede klokken fire om morgenen. Jeg skulle jo have gode ståpladser... Og ja, Liam hældte vand over mig... Og ja det var for fedt. 

6. Jeg viste stolt alle, at Nialls kusine fulgte mig på Twitter. Okay, teknisk set er jeg i dag ikke sikker på, at de var familie, men oh well.

7. Jeg havde fan-accounts på både Twitter og Instagram. Så min iPod kamerarulle var naturligvis fyldt med billeder af drengene. 

8. Jeg blev fan af alt, som de var associeret med. 5SOS, Little Mix, gulerødder, duer, Nandos – You name it.

9. Jeg var så bange for at gå glip af noget, der havde med One Direction at gøre. En gang på mit fritidsjob løb jeg hele tiden i redskabsskuret, for der havde jeg stillet min laptop med en livestream kørende... Børnene på arbejdet fik ikke meget hjælp den dag.

10. Jeg prøvede at overtale drengene og pigerne i min folkeskole til at kunne lide bandet. Som om, de ikke allesammen kan Harry Styles As It Was udenad nu og ville ønske, de havde været med fra starten af.

11. Jeg inkluderede “Vas Happenin” i mit ordforråd. Kun fordi det lød sejt, når Zayn sagde det. 

12. Åhh... de mange fanfics jeg læste, hvor Niall tilfældigvis så *indsæt mit navn* blandt publikum og ville snakke med mig. Y/N havde seriøst det bedste liv.

13. Jeg græd på min brors 15 års fødselsdag, da det var dagen, de annoncerede, at Zayn forlod bandet. Jeg går stadig kun i sort den 25. marts den dag i dag. 

14. Jeg brugte StyPayHorLikSon som efteravn på diverse sociale medier. Jeg syntes selv, at det var en mega intelligent idé at blande alle drengenes efternavne og gøre det til mig eget.

15. Kontroversielt, men jeg håbede inderligt, at Louis og Harry var sammen. Jeg ville i hvert fald gerne finde en fyr, som så på mig, som Harry kiggede på Louis.

16. Jeg gemte konfetti fra koncerterne, og det ligger stadig i en lille æske under min seng. At jeg så også gemte indpakningen til alt det merchandise, som jeg havde bare, fordi deres ansigter var på, er måske lidt uforståeligt. 

Marias meninger

Maria Dalby Kamper er praktikant på Woman.dk som en del af sit studie. I en alder af 25 år har hun, ifølge hende selv, allerede haft fire kvartlivskriser, men hun holder humøret højt. Hun elsker hunde-videoer, true crime og koreansk musik. Til en fest finder du hende oftest på dansegulvet eller bag baren, hvor hun blander en drink, som hun har hørt om på TikTok.