4 forbandelser og 5 velsignelser ved at have en kæmpe booty

Maria Rothmar
© Woman

Jeg er i totalt god form. For rund er da en god form, ikke? De kolde, hårde fakta er i hvert fald, at min varme, bløde bagdel er en størrelse 44, mens min overkrop er størrelse 38. Det er et meget enkelt regnestykke med resultatet: Jeg har en stor røv. Og det er der både gode og knapt så gode ting ved.

Forbandelserne:

1. Min røv æder mine shorts
Sommer og varme er pragtfuldt, men en omfangsrig numse og ditto lår kan godt gøre den varme sæson til en prøvelse. Smarte, korte shorts er ganske enkelt ikke en mulighed – så snart jeg har gået ti skridt i varmen, har min røv ædt dem. Stoffet moser sig simpelthen sammen mellem ballerne, og det er hverken kønt, klædeligt eller behageligt. Nederdele går an, hvis de altså er knælange. Som minimum.

2. Løstsiddende tøj gør mig firkantet
Nogle dage kan jeg godt føle mig fristet til at gå i løst, flagrende og rummeligt tøj. Især de dage, hvor jeg ikke elsker min størrelse 44-numse så højt som ellers. Men hver eneste gang, jeg prøver, sker der det samme: Mine brede hofter gør min kropsform så firkantet som et rektangel i en matematikbog. Så er rund alligevel en pænere facon, synes jeg.

3. Jeans passer enten i livet eller om måsen
Aldrig begge steder. Jeg forstår ikke, at det kan være SÅ svært for jeansdesignerne, men faktum er, at når et par lækre jeans sidder perfekt på måsen, så gaber de i livet. Og når de sidder perfekt i livet, så... ja, det har jeg sådan set aldrig prøvet, for den slags jeans kan ikke komme op over bagdelen. Fordømt.

4. Nogle dage er jeg sgu træt af dens massefylde
Ikke de fleste. Men nogle. Jeg gør mit bedste for at elske min krop uden forbehold, men det lykkes ikke hver eneste dag. Desværre.

 

Velsignelserne:

1. Mine jeans er altid fyldt HELT ud
Der er ikke noget, der hedder hængerøv, når du har en gigantisk booty. De brede baller fylder og breder sig helt ud i de yderste afkroge af mine jeans, og det er sgu egentlig meget fedt! Bogstaveligt talt. 

2. Det kræver kun et bælte at få timeglasfigur
Trin 1: Firkantet krop i løst tøj. Trin 2: Bælte strammet ind i taljen. Trin 3: Kontrabas-krop, boo-ya!

3. Jeg sidder blødt og godt
Det er nu snedigt at have sin helt egen polstrede pude med sig overalt. Skal vi sidde på gulvet, siger du? No problem, jeg har nemlig et dejligt blødt lag flæsk til at beskytte mine numseknogler.

4. Slå om-kjoler er som skabt til min bagdel
Jeg ELSKER slå om-silhuetter! Jeg ejer et utal af toppe, bodystockings og kjoler i wrap-design, for det er simpelthen så pænt til en svungen figur. Jeg har flere gange fået at vide, at det giver mig en ægte Kardashian-mås (endda mere ægte end den ægte vare), og det tager jeg som en kæmpe kompliment.

5. De fleste dage elsker jeg den 
Min krop ser ud, som den nu engang ser ud. Der er grænser for, hvor meget jeg kan (og orker) at ændre på den med fitness og fedtfri mad, så langt størstedelen af tiden vælger jeg helt aktivt at elske den. Min mand synes heldigvis også, at min numse er nice, så da vi blev gift, dansede vi en ekstra brudevals til den klassiske hyldest til runde bagdele: Baby Got Back med Sir Mix a Lot. Det var episk!

 

 

 

Rothmar regerer

Maria Rothmar er tidligere skønhedsredaktør og redaktionschef på Woman. Rothmar, som kollegaerne kun kalder hende, bor i Albertslund med sin mand og to døtre på 5 og 8 år. Hun forsøger dagligt at regere både skønhedssager, børn, snusfornuftig bankmands-mand og alle mulige andre ting, der dukker op i hendes liv.