“6 (u)skrevne datingregler, som jeg altid dater efter”

Sarah Østbjerg
Må man date flere på samme tid?© Woman

Du har sikkert hørt, at du skal vente med sex, at manden altid skal betale, at du skal spille kostbar og ikke skrive først – you name it! Meeeen i virkeligheden er vi jo alle sammen forskellige, og hvad der fungerer for én, er ikke nødvendigvis det samme, der fungerer for dig.

Regler eller...

Da jeg begyndte at date, var jeg ret meget i tvivl om spillereglerne. Siden da har jeg gjort mig en del erfaringer og blandt andet lært disse 11 interessante ting om datinglivet, og det har så affødt nedenstående seks – lad os kalde dem – retningslinjer, som jeg altid selv dater efter.

1. Du må gerne date flere på samme tid. Så længe I ikke har lovet hinanden, at I ikke ser andre, så er det helt okay at date flere forskellige. Men hvis du har sex med flere forskellige... så husk kondom!

2. Du behøver ikke vente til tredje date med sex. Du bestemmer selv, hvem du har sex med og hvornår. Men sex kan godt komplicere tingene og sløre din dømmekraft en liiiille smule. 

3. Start altid med at se din date som en ven. Du gør dig selv en kæmpe tjeneste, hvis du går ind til jeres aftale med det udgangspunkt, at I skal være venner. På den måde fjerner du en del forventninger og har plads til at lære ham eller hende at kende.

4. Dating skal være sjovt. Lad være med at gå ind til hver eneste date med tanken om at finde din kommende livspartner. Hvis du ser selve daten som en oplevelse i sig selv, kan du fjerne en del af det pres, du lægger på dig selv og din date.

5. Du må gerne tage første skridt. Nej, du behøver ikke vente på, at den anden skriver først, eller får øjnene op for dig for den sags skyld. Hvis du finder nogen interessant, så spørg, om ikke I skal snuppe en kop kaffe.

6. Vær dig selv. Vi vil alligevel alle sammen gerne elskes for den, vi er, så hvad er pointen i at overbevise nogen om, at du er noget, du egentlig ikke har lyst til at være blot for at få deres opmærksomhed?

Måske har du nogle andre regler, måske er du helt uenig – uanset vil vi gerne høre dine tanker, så smid dem i kommentarfeltet på vores Facebook, og så ses vi igen på torsdag, hvor jeg spekulerer videre over kærlighedslivet. I mellemtiden kan du besøge min Instagram for mere inspiration og sjove overvejelser.

Hvis du gerne vil holdes opdateret på film og serier og læse andre artikler og underholdende indslag, så tilmeld dig Womans nyhedsbrev her.

Sarah spekulerer

Sarah er praktikant på Woman.dk. Hun er 23 år. Hun elsker kaffe, croissanter og lange gåture med sine veninder, og så læser hun hellere en bog end ser en film. Sarah skriver om dating, sex og kærlighed.

Læs mere fra samme kategori