“7 fantastiske grunde til, at Puk er mit spirit animal”

Puk Elgård
Puks Instagramprofil er klart et besøg værd.© Instagram: @puk_elgard

1. Hun sørgede altid for, at min dag startede godt, da hun berigede Go’ morgen Danmark med sin eksistens. En kop varm morgenkaffe og Puks latter på skærmen? Så er det altså lige meget, at det er tidligt om morgenen og regner udenfor!

2. Hun er ikke bange for at være sig selv. Hvis du har set bare ét Go’ morgen Danmark-afsnit med Puk som vært, ved du, hvad jeg mener…

3. Hun siger det højt, vi andre tænker. “En banan og en sok? Jeg siger ikke, hvad jeg tænker!” og “Ved I, hvordan det lyder, når man kommer til at træde på en hund?” er blot nogle af de geniale citater, Puk har sagt på landsdækkende tv.

4. Hun er en stærk kvinde, som ikke altid har haft det nemt. I programmet Afhængig af fortiden giver Puk og broderen Claus et ærligt indblik i deres barndom, hvor forældrene mistede deres først fødte datter, Pia, og hvor druk og misbrug fyldte meget.

5. Hun har en barnlig side, som hun er stolt over. At flyve på heksekost midt i Tivoli eller ride på kæphest i fin mundering er jo bare spas og løjer!

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Puk ☀️ (@puk_elgard) on

 

6. Hun har let til grin og smil. Puk er den første, jeg ville vælge at bruge ventetiden med, hvis mit tog blev aflyst, eller hvis jeg endelig havde taget mig sammen til at slæbe alle mine tomme Faxe Kondi Free-flasker ned i Netto for så at se, at flaskeautomaten er ude af drift. Hun virker som en kvinde, der får det bedste ud af enhver situation, og det er meget beundringsværdigt. 

7. Hun er på ingen måde selvhøjtidelig. Se bare Puks geniale svar på den populære #10yearschallenge på Instagram her:

 
 
 
View this post on Instagram

#10yearchallenge

A post shared by Puk ☀️ (@puk_elgard) on

Rie reflekterer

Rie Kirkebjerg er redaktør på Woman.dk. Lige nu har hun byttet arbejdet ud med bleskift, for hun er nemlig på barsel med sin første barn.