“7 pænt kedelige ting, jeg som barn aldrig havde troet, jeg ville sætte pris på nu”

Tilbud og et nyt blad på min monstera er da værd at smile over.

© Privatfoto

1. Kaffe! Adr, fandtes der en klammere lugt end den, der strømmede ud af min matematiklærers mund, når han (igen igen) skulle forklare mig, hvad pi var? 

2. Træsko/badesandaler. Tænk, hvor hårdt det ville være, hvis jeg i dag, hver eneste gang jeg skulle et smut ud i haven, skulle bukke mig ned og snøre mine sneakers. Hårdt. 

3. Hammerslag. Som barn var det svært at forestille mig, at jeg senere i livet ville bruge flere timer på at gætte med på, om et hus koster 1.995.000 eller 1.695.000 kroner. (Se flere programmer, vi hadede som børn, men elsker som voksne, lige her!).

4. Fredag aften uden planer. Det er jo de bedste fredage overhovedet!

5. Rent sengetøj. Som barn drømte jeg om at sove i mit Snoopy-sengetøj hver eneste dag. Nu glæder jeg mig helt til at skifte sengetøj hver søndag! Eller... i hvert fald til at det ER skiftet.

6. Tilbud. Det var så svært at forstå, at mine forældre kunne hygge sig i sofaen med en Netto- eller Rema 1000-tilbudsavis, men jeg er blevet klogere.

7. Når en af mine planter får et nyt blad. Andre plantemødre forstår.

Vil du have inspiration, brugbare guides og underholdning? Så tilmeld dig nyhedsbrevet her.

Rie reflekterer

Rie Louise Kirkebjerg er redaktør på Woman.dk. Hun elsker træning højt – men bland selv-slik endnu højere. Hun foretrækker vin frem for øl, men hvis hun er nødsaget til at drikke sidstnævnte, skal det helst være en lunken én af slagsen i en ølbong. Det er hun faktisk pænt god til (synes hun selv)

Du vil (garanteret) også kunne lide