8 pinlige billeder fra 00'erne, som beviser, at mine øjenbryn seriøst var uvenner

© Woman/Privatfoto

Jeg var teenager i slutningen af 00'erne, og det var en tid, som, for mit vedkommende, var propfyldt med tanker omkring, hvad jeg skulle skrive i min profiltekst på Arto, frustrationer om jeg skulle have Kawasaki-skoene i lilla eller med tegneserieprint, og vurderinger af om mine øjenbryn nogensinde kunne blive tynde og korte nok.

Ud fra disse billeder, som jeg har fundet frem fra den berygtede ‘poptid’, er svaret nej. Faktisk er mine øjenbryn så små, nåletynde – og langt fra hinanden – at det ligner, at de er mere uvenner, end du kunne blive med din veninde over, hvem der skulle have lov til at skrive til ham den flotte med Evisu-bukserneMSN

Hvis du selv betegnede dig som en ‘poppige’, får du måske et flashback til 00'erne, når du ser de her skønherlige billeder af mit cirka 16-årige jeg...

 

1. Var vi de eneste, som lavede collager med billeder af os selv og et fint fløde-citat?  

2. Hvor er de? 

 

3. Læg mærke til det touperede hår, som også var ret fedt i 00'erne

 

4. Altså, mit ene øjenbryn stopper jo MIDT på øjet

5. Min veninde havde et lidt bedre øjenbryn-game end mig. Men det er mig, som har den lækre Smirnoff Ice

 

6. Ikke engang et par kæmpe solbriller kan skjule, hvor meget mine øjenbryn hader hinanden

7.  Pop <'3

8. Er jeg den eneste, der var fan af mini-brynene?

Vil du deltage i konkurrencer, læse flere spændende artikler og nyheder, så tilmeld dig nyhedsbrevet her.

Rie reflekterer

Rie Kirkebjerg er redaktør på Woman.dk. Lige nu har hun byttet arbejdet ud med bleskift, for hun er nemlig på barsel med sin første barn.