"8 situationer, du kender, hvis du ligesom mig bare ikke KAN gribe eller kaste en bold"

Ida med bold
“Ida, grib!”... Bare nej, nix, nope, aldrig i livet, glem det.... © Privat foto

1. Når de andre børn i klassen blev ellevilde over, at den nye vikar gav dem lov til at spille rundbold, var jeg typen, der spurgte “Er det okay, hvis jeg hellere bare vil blive inde og tegne?” Det var det selvfølgelig aldrig, så jeg blev verdensmester i at lave det der move, hvor jeg bare daffer til bolden, så den lander lige neden for mine fødder. 

2. Når vi skulle spille boldspil i idræt, aftalte jeg med mine holdkammerater, at de ikke skulle skyde til mig. De var med på den, jeg var med på den, alles güt, helt perfekt! Det var det bedste for alle parter. 

3. Alligevel var det, som om mit hoved var en seriøs MAGNET for den skide bold! Utroligt, hvor mange gange jeg formåede at få buler og hjernerystelser af et boldspil, jeg ikke engang deltog aktivt i. 

4. Jeg får lyst til at undskylde overfor mine holdkammerater, allerede inden vi er gået i gang, når vi skal spille noget med bolde. “Hvorfor valgte du mig?! Det er jo det rene selvmord!”

5. NEJ, en fed rystesammen dag er ikke en tur på minigolfbanen! Det er bare pinligt, når alle mine nye kollegaer skal stå og glo på mig få bolden i på 112. slaget. 

6. Der er intet, der kan få det til at løbe koldere ned ad ryggen på mig, end når mine kollegaer råber “Grib!” og smider noget i min retning. Please stop... Der er ingen jordisk mulighed for, jeg griber min vandflaske, en mappe eller en banan. Ingen chance. SOM I INGEN!

7. Folk, der kan jonglere, er magikere. Det jo for sindssygt. Tre bolde i luften på samme tid?! Jonglører for president!

8. Når folk foreslår, om vi ikke skal spille et spil fodbold til familiekomsammen, bliver jeg lige pludseligt jordens mest opfindsomme person. “Hvad med HINT? Alle elsker HINT? Eller dåseskjul? Sjovt!”

Vil du have inspiration, brugbare guides og underholdning? Så tilmeld dig nyhedsbrevet her.

Idas ideer

Ida Storm er studentermedhjælper på Woman.dk. Hun er en 27-årig kvinde fra den nordjyske ø Mors, der bor i smilets by, Aarhus. Ida elsker at bade på alle årets dage, og prøver hårdnakket at få alle, hun kender med: “Det er SÅ dejligt bagefter!“. Hvis det var forsvarligt, ville hun spise romkugler og blødkogte æg hver dag - en perfekt kostpyramide (ifølge hende selv).

 

Du vil (garanteret) også kunne lide