“8 ting, jeg glæder mig til ved at skrive speciale (som jeg helt sikkert også bliver træt af)”

Specialeskrivning
Hjemmearbejde... fra sofaen... i nattøj... © Privat foto

1. At have frihed til at bestemme over min egen arbejdstid. Men med frihed kommer der også den konstante dårlige samvitighed over ikke at skrive på specialet hele tiden. Knap så fedt...

2. At kunne fordybe mig i et mega spændende emne, jeg helt selv har valgt. Når ja, kun ét emne i et halvt år... Puha.

3. At skulle skrive dagen lang – min yndlingsbeskæftigelse. Men okay, efter 160 sider og 24 skriveblokader, kan det godt være, at det ikke er så fedt længere.

4. At kunne se en ende på min uddannelse. Men ærlig talt, der er også en del ting, jeg frygter, ved at blive færdiguddannet.

5. At kunne arbejde lige så meget hjemmefra, som jeg vil. Selvom jeg ved, at det bliver meget fristende bare at ligge i sofaen i nattøj hver dag, mens jeg skriver.

6. At have god tid til at sætte mig ordenligt ind i specialet. Men det der lige nu føles som goood tid, kommer nok til at føles som alt for lidt tid, når jeg først går i gang. 

7. At skulle skrive specialet i samarbejde med mine to dejlige specialemakkere. Selvom stress, deadlines og skriveblokader nok skal gøre situationen mindre dejlig til tider. 

8. Og sidst men ikke mindst, glæder jeg mig til at kunne stå med mit spciale i hånden og vide, at jeg har gjort mit allerbedste! Og her kommer der ikke noget men, for det ved jeg bliver skønt!

Vil du have inspiration, brugbare guides og underholdning? Så tilmeld dig nyhedsbrevet her.

Isabellas inspiration

Isabella er praktikant på Woman.dk. Hun er en 25-årig (nytilflyttet) Amagerkaner, der er helt vild med det pulserende byliv. Hun elsker at gå på eventyr i de københavnske loppebutikker og kommer aldrig hjem uden mindst to ting, som hun ikke har brug for. Hun synes selv, at hun er ret struktureret og ordentlig, men rodet (og de mange loppefund) i hendes lejlighed fortæller en anden historie.

Du vil (garanteret) også kunne lide