“Er alle mænd ens, eller dater jeg bare en bestemt type?”

Sarah Østbjerg
© Woman

I sidste uge spekulerede jeg over, hvordan et uafsluttet forhold fra fortiden hindrer mig i mit kærlighedsliv her i nutiden. I denne uge havde jeg tænkt, at jeg ville italesætte nogle af de ting, jeg af ren nysgerrighed undrer mig over ved mænd. 

Men da jeg havde skrevet, tænkt og spekuleret en del, gik det op for mig, at det jo faktisk ikke handler om køn. Men om personlighed, karaktertræk og mennesketype.

“Hvis du kun har set grønne æbler, så vil du jo tro, at alle æbler er grønne”

Det gør sig sikkert gældende for de fleste mænd, at de glemmer det der med at slå toiletbrættet ned, at de spreder deres beskidte sokker i hjemmet, og bruger bodyshampoo til krop, hår og intime dele, som var det en alt-i-én.

Men gør det sig også gældende for de fleste mænd, at de afviser at bruge kondom med spørgsmålet “Er du da ikke på p-piller?”? At de for alt i verden bare vil have ret og nægter at sige undskyld? Og at de tror, kvinder bliver forelskede i dem efter et one night stand?

Det blev jeg pludselig i tvivl om, for min overbevisning om hvordan mænd er, er skabt ud fra mine erfaringer. Og erfaringer kan komme i mange afskygninger, men hvis du kun har set grønne æbler, så vil du jo tro, at alle æbler er grønne.

Så jeg spurgte mig selv, om det i virkeligheden handler om, at jeg har det med at date den samme type mænd? Og det måtte jeg jo nok erkende, at jeg havde. For der findes også mænd, der IKKE er sådan. Og så er det jo altså ikke helt fair at sætte dem alle sammen i samme bås.

På torsdag kan du igen læse med, når jeg spekulerer videre over dating- og kærlighedslivet, og i mellemtiden kan du følge med på min Instagram, når jeg deler glimt fra min hverdag.

Hvis du ikke vil gå glip af andre underholdende indlæg og sjove quizzer, kan du tilmelde dig Womans nyhedsbrev her.

Sarah spekulerer

Sarah er praktikant på Woman.dk. Hun er 23 år. Hun elsker kaffe, croissanter og lange gåture med sine veninder, og så læser hun hellere en bog end ser en film. Sarah skriver om dating, sex og kærlighed.

Læs mere fra samme kategori