“Hjemsendt igen – 10 ting fra sidste corona-hjemsendelse, jeg ikke vil gentage”

Striktrøje og skumspejl
To af mine corona-kreationer fra foråret – begge lidt grimme...© Privat foto

2020 er vist ikke blevet, som nogle af os forventede. Men i slutningen af sommeren troede jeg alligevel, at hverdagen så småt var ved at vende tilbage til normalen igen – SNYDT!

Jeg er endnu engang hjemsendt og må indfinde mig med, at mit kontor igen skiftevis er ved køkkenbordet eller i min seng. 

Under sidste corona-hjemsendelse fik jeg virkelig fuld plade i corona-aktiviteter, men helt ærligt – det orker jeg faktisk ikke rigtigt igen.

Her har jeg samlet 10 ting, der holdt mit humør oppe under sidste hjemsendelse, men som jeg nok ikke kommer til at gentage i denne omgang. 

1. Spise Katjes salte fisk hver dag. Der gik noget omkring 14 dage, før jeg fattede, at vi skulle være hjemsendt LÆNGE, og det derfor ikke var den fedeste idé at kværne en pose salte fisk hver evig eneste dag. Lækkert, men måske ikke den bedste aftensmad. 

2. Gamble med min døgnrytme. “Ej, vi kan sagtens se endnu et afsnit af Tiger King, vi skal jo ikke op til noget i morgen?” – og sådan blev klokken hurtigt midnat hver evigt eneste dag. 

3. (Solo)-altankoncerter. Det var ikke mit mest stolte øjeblik, da jeg stod på vores altan med min ukulele og skrålede: “det er i dag et vejr et SOOOOL-skinsvej!” som den eneste i hele vores karée. Det så bare så idyllisk ud, når andre gjorde det på Instagram!

4. Lave et skumspejl. Altså. Idéen er god. Udførelsen (af mit spejl) er mindre god. Derfor har jeg nu et kæmpestort lyserødt skumspejl, som egentlig mest af alt bare er enormt grimt. Dog kan jeg ikke nænne at smide det ud, fordi jeg alligevel brugte overraskende mange penge på det!

5. Holde Zoom-bingo-aftener med mine veninder. Ret skal være ret – det var virkelig hyggeligt! Men det slår bare ikke at se sine veninder in real life. Derfor må min grandtante Gerda altså vige pladsen som en af mine udvalgte 10 til fordel for en veninde. 

6. Bage utallige surdejsboller. Sikkert virkelig lækkert, hvis du er god til at bage! Men det er jeg ikke. Den surdej blev virkelig mit et og alt under sidste hjemsendelse, og jeg fodrede, passede og plejede den religiøst for at få nogle semi-dårlige boller ud af den. 

7. Spise enormt meget take-away. Vi skal jo støtte lokalt? Take-away i overflod orker jeg faktisk totalt godt igen, haha. Tak til Wolt! 

8. Lære at strikke. Det er virkelig sejt at kunne strikke! Derfor gjorde jeg også en seriøs indsats for at lære det i foråret, og det blev da også til et par (ikke super pæne) striktrøjer! Men nu er det simplthen mere stressende for mig, end det er hyggeligt. Jeg havde lovet at strikke en trøje til min mor i fødselsdagsgave. Den er ikke færdig endnu. Hun havde fødselsdag 8. juli....

9. Religiøst se Fællessang på DR. Jeg kan ikke synge I Østen stiger solen op en eneste gang mere. Det er slut! 

10. Være bange og ked af det. Jeg tænker meget over, hvornår vi mon får en hverdag igen, der ligner den, vi kender. Om den overhovedet kommer tilbage? Men så længe vi følger myndighedernes retningslinjer, passer godt på hinanden og engang imellem lige husker at stoppe op og trække vejret – så kan jeg godt lige overskue den næste dag på hjemmekontoret. 

Vil du have inspiration, brugbare guides og underholdning? Så tilmeld dig nyhedsbrevet her.

Idas ideer

Ida Storm er praktikant på Woman.dk. Hun er en 26-årig kvinde fra den nordjyske ø Mors, der netop er flyttet fra Aarhus til Amager. Ida elsker at bade på alle årets dage, og prøver hårdnakket at få alle, hun kender med: “Det er SÅ dejligt bagefter!“. Hvis det var forsvarligt, ville hun spise romkugler og blødkogte æg hver dag - en perfekt kostpyramide (ifølge hende selv).

 

Læs mere fra samme kategori