“Jeg så Camp Rock til mine øjne blødte, og jeg så ALLE Google-billeder af ham igennem”

Kendisforelskelser, Nick Jonas
Var du mest til Nick, Joe eller Kevin? © Axelle/Bauer-Griffin/Getty, privatfoto

Please sig, jeg ikke er den eneste, der har skrevet “Ida Jonas” overalt på mine fysik-mapper, forestillet mig Se&Hør ringe til mig for at spørge til min kendis-flirt, og genset de samme klip med mine teenage-besættelser igen og igen og igen og igen. 

Jeg er Fisk i stjernetegn, hvilket gør mig til verdens største romantiker og drømmer, og det kan måske også være en forklaring på, at jeg virkelig følte, det handlede om liv og død, når jeg blev kendis-forelsket som 13-årig. Herunder kan du læse mine tre absolut største kendisforelskelser, fra da jeg var teenager. 

Har vi mon en kendisforelskelse til fælles? 

1. Martin fra X Factor 

Jeg var 13 år gammel, da charmøren, Martin fra Øøørum, vandt X Factor. Og oh my god, hvor 13-årige Ida synes, at han var Guds gave til mennesket!

Han kunne jo først og fremmest synge, og det var helt ærligt nok til, at jeg var sikker på, vi var skabt for hinanden. Dernæst havde han det der seje armbånd med sådan nogle mærkelige, kinesiske dyr, som også bare var hottere end hot i 2008. Og så var han jo bare SÅ sød! Kan I huske, da han sang Somebody to love i X Factor? Altså, jeg var helt sikker på, at vi skulle giftes, og han skulle synge den sang til mig på vores bryllupsdag.

Derfor tog 13-årige jeg sig mod til at forfatte et brev til Martin sammen med min bedste veninde. Vi skrev om, hvor meeega goood vi bare synes, at han var, og vi var KÆMPE fans! 

Kan I forestille jer, hvor ulykkelig jeg blev, efter at have tjekket postkassen troligt hver dag i flere uger, og det langsomt gik op for mig, at han ikke kom til at svare? 

Men holdt det mig fra at købe en “I <3 Martin” t-shirt og tage til samtlige koncerter med ham? Nej, nej selvfølgelig ikke. En gang Martin fra Ørum-fangirl, altid Martin fra Ørum-fangirl

2. Nick Jonas fra Jonas Brothers

Oh this is an S.O.S., Don't wanna second guess, This is the bottom line, It's true” – Nick Jonas havde mig fra første S.O.S.! 

Min besættelse af Nick Jonas var en langvarig affære. Jeg så Camp Rock til mine øjne blødte, jeg så ALLE (som i ALLE!) Google-billeder af ham igennem og kunne samtlige sangtekster. 

En juleaften fik jeg Jonas Brothers' album A little bit longer, og hvad der ellers havde været en hyggelig aften med familie, sang, gaver og dejlig mad, udviklede sig hurtigt til en traumatisk, kold og hjerteskærende aften.

For hvem havde Nick Jonas takket i det lille hæfte, der lagde inde i CD-coveret (ja ja, det her var før SoMe)? Ingen mindre end Selena Gomez... Hvilket jo måtte betyde, at de var kærester. 

Jeg var helt ude af den – nu kunne jeg aldrig blive kærester med den ældre, superstjerne fra USA, jeg jo ellers havde ekstremt gode chancer ved inden...

Så ja, den kærlighedshistorie endte desværre (også) utrolig ulykkeligt. Jeg har ikke set Camp Rock siden... 

3. Cyron Melville fra Jul i Valhal 

Siger Cyron Melville dig umiddelbart ikke lige noget? Men siger “Men nu tændes lyset i mørket, herinde findes håbet for mig” dig måske noget? Ja, ikke? Cyron var nemlig selveste Balder i Jul i Valhal, og det er selvfølgelig også derfra, at min bestættelse af den smukke mand udviklede sig. 

Selvom denne besættelse ikke var lige så markant og langstrakt som de to foregående, har jeg seriøst ikke tal på, hvor mange gange jeg har set Jul i Valhal-musikvideoen, hvor Cyron krænger sit hjerte ud – repeat, repeat, repeat, repeat

Og helt ærligt ikke? Jeg elsker stadig at se ting, hvor han er med i. 

Vil du deltage i konkurrencer, læse flere spændende artikler og nyheder, så tilmeld dig nyhedsbrevet her.

Idas ideer

Ida Storm er praktikant på Woman.dk. Hun er en 26-årig kvinde fra den nordjyske ø Mors, der netop er flyttet fra Aarhus til Amager. Ida elsker at bade på alle årets dage, og prøver hårdnakket at få alle, hun kender med: “Det er SÅ dejligt bagefter!“. Hvis det var forsvarligt, ville hun spise romkugler og blødkogte æg hver dag - en perfekt kostpyramide (ifølge hende selv).

 

Læs mere fra samme kategori