“Min kæreste tvangsindlægger mig tit – til at se Counter-Strike”

Freyja fra redaktionen og hendes kæreste
© Privatfoto

Jeg husker tydeligt, hvordan drengene i folkeskoleklassen spillede Counter-Strike i fritidsklubben. Det var ikke noget for mig! Jeg ville hellere spille Sims. Siden dengang er jeg lykkeligt gået en stor bue uden om Counter-Strike. Men det fik min kæreste så lige lavet om på én gang for alle – og jeg lover dig, at det revolutionerede min verden.  

Først kom spillet snigende ind i min stue, når ham derhjemme, spillede det online med sine venner. Og siden da har det også invaderet mit tv. Tak for det, ZULU og DR3. Kanal 4 er sørme blevet udkonkurreret derhjemme – og det er kun mod min vilje. 

Det hele startede for knap et år siden. Der var åbenbart en eller anden stor turnering, og den viste DR3 direkte, så det skulle min kæreste bare se. EN HEL WEEKEND. Vi bor i en lille lejlighed, så når han ser tv… Ja, så gør jeg det også – om jeg vil det eller ej. Men det er der så også flere gode grunde til.

En bedre kæreste

Når det kommer til stykket, så vil jeg bare gerne tilbringe tid med ham. For vi er begge travle mennesker, og kvalitetstid hænger ikke altid på træerne, så hvis Counter-Strike i tv betyder, at jeg får en hel weekend med ham under dynen på sofaen, så lader jeg mig gerne tvangsindlægge. Og ved du hvad? Jeg er ret så sikker på, at jeg er blevet en bedre kæreste af det... Nu skal du høre hvorfor.

Da jeg først gav slip på min irritation og faktisk satte mig ind i reglerne (dem ud af de (virkelig!) mange regler, som jeg faktisk kunne forstå) efter hvad der føltes som tusind spørgsmål til professoren, blev det faktisk lidt spændende. Og hvad der til at starte med udgjorde en mindre trussel for verdensfreden i vores lille hjem var pludselig forvandlet til en (tilnærmelsesvis romantisk) hyggestund.

Og efter adskillige lure på sofaen undervejs i løbet af weekenden – for ja, sådan en omgang kan jeg jo heller ikke holde mig vågen til – formåede jeg faktisk at blive oppe til langt ud på natten om søndagen, fordi finalen trak i langdrag og i øvrigt var mega spændende – selv for sådan en Sims-lover som mig.

Jeg ved med sikkerhed, at han nød det. Faktisk nok endnu mere end jeg gjorde. Og tænk lige over det; Ville du ikke også være lykkelig og helt vildt taknemmelig over for din kæreste, hvis det var tøsefilm, I så en HEL weekend? Jeg ved, at den weekend var god for os, og derfor er det da heller ikke længere det værste, der kan ske i mit lille hjem... Selvom jeg nu stadig til enhver tid vil foretrække en god film!

Jeg blev kastet for løverne 

Men jeg har også fundet ud af, at “counter-romantikken”, for mit vedkommende, har en grænse… For så fik han mig også til at prøve selve spillet...  Og jeg siger dig, jeg var jo et rent naturtalent! Alle mine modstandere blev skudt lige i hovedet.

Men det var nu også bare computerens dårligste robotter, jeg spillede imod… Da jeg først blev kastet for løverne og skulle spille mod rigtige mennesker (fremmede mennesker rundt omkring i verden), så smed de mig UD af spillet, fordi jeg “gik på opdagelse”, da jeg var den eneste levende tilbage fra mit hold… (Hvis du kender spillet, så ved du nok præcis hvad jeg taler om). Jeg har ikke spillet siden.


Så længe det der skyderi bliver inde i tv'et, så kan jeg godt være med. Og hvis din kæreste også reserverer tv’et til Counter-Strike med jævne mellemrum (eller ret så ofte efterhånden – igen tak, DR3 og ZULU), så er mit bedste råd til dig – fra en “counter-kæreste” til en anden: Du bare skal omfavne det! Og du bliver helt sikkert også en bedre kæreste af det. 

Vil du følge med i, hvad vi laver på Woman-redaktionen? Så tilmeld dig nyhedsbrevet her.

Freyja fortæller

Freyja Sveinsdottir Anderberg er 25 år og tidligere praktikant på Woman.dk. Hun elsker sko, og hun har lidt for mange par – især hvis du spørger hendes kæreste, som har lovet hende et walk-inn closet. Det er dog løbeskoene, hun bruger mest, når hun flere gange ugentligt løber gaderne på Amager tynde.