“Min opskrift på den perfekte aften hjemme som en introvert ekstrovert”

© Privatfoto

Som en introvert ekstrovert nyder jeg virkelig mine soloaftenener. I en tid med eksamen om hjørnet, fuldtidspraktik og arbejde ved siden af, er det rart bare at kunne være hjemme og gøre præcis det, jeg har lyst til. Jeg er så heldig lige at være flyttet ind i min egen lejlighed, hvilket har en masse fordele – en af dem værende, at jeg kan arrangere den perfekte hyggeaften.  

Da maj måned har et ry for at være travl (i hvert fald som studerende), vil jeg dele min opskrift på den perfekte night in og som måske kan inspirere dig. 

Skift til pyjamas og tøfler

Blødt og rart er nøgleordene. Efter en lang dag er det en fantastisk følelse at bytte de stramme jeans ud med den blødeste pyjamas.  

Skab den perfekte stemning

Lyskæder og stearinlys er den perfekte opskrift på en hyggelig og afslappet stemning. Når disse er på plads, finder jeg gerne alle mine puder, min dyne og bygger det op, så jeg har den blødeste 'rede' – som min skønne hund Henrik og jeg senere skal kæmpe om pladsen for. 

Bestil dit yndlings takeaway 

Hvis du ligesom mig er en takeaway pige, påskønner du også, at andre mennesker laver maden for dig – OG bringer ud til dig! Det er virkelig fragten værd. 

Vin skal der til

Nogen siger, at vin altid er svaret – til det må jeg sige, at jeg er helt enig. Et stort glas i sofaen i ægte Bridget Jones stil (bare uden kærestesorger) og vi er næsten klar!  

Sæt din yndlingsfilm på TV'et eller hvad du foretrækker at se film på

En luksus ved at bo alene er, at du ikke skal gå på kompromis med, hvad du skal se i TV'et. Normalt står den på enten en chickflick klassiker, romantisk komedie eller Disney (selvfølgelig!).  

Hjemmespa

Jeg elsker spa-aftener, hvor selvforkælelse står øverst på min to-do-liste. Om det så er en lækker hjemmelavet ansigtsmaske, hårmaske, mani- og/eller pedicure, så er jeg på! 

Hvad er din opskrift på den perfekte aften hjemme? 

Vil du følge med i, hvad vi laver på Woman-redaktionen? Så tilmeld dig nyhedsbrevet her.

Helenes hjørne

Helene er tidligere praktikant på Woman.dk. Hun er pjattet med shopping, rejser og hendes hund Henrik. Den perfekte dag går ud på at sove så længe som muligt, skrive lækre artikler, gå rundt og hygge om sin nye lejlighed og spise ude med kæresten – helst sushi eller burger.