“Mine 37 ting på min bucket list – hvad har du på din?”

© Privatfoto

"Livet er det dejligste eventyr” var der en klog mand, der engang sagde. Og jeg kan kun sige, at jeg er enig! 

Min største frygt er at vågne op en dag og indse at hele mit liv har været, ja rent ud sagt, super kedeligt. At jeg er havnet i en situation, hvor jeg bare 'er til', fastlåst og ikke laver noget meningsfuldt eller noget, jeg rent faktisk elsker. Livet er kort, og jeg er fast tilhænger af ideen om, at livet skal leves fuldt ud, og ingen dag skal spildes (det betyder selvfølgelig ikke, at de dage, hvor jeg ingenting laver, er spildte – de er nødvendige). 

Derfor har jeg, lige så længe jeg kan huske, haft en bucket liste med alt det jeg skal opnå i livet. Og selvom langtfra alt ikke er krydset af, har jeg alligevel været så heldig at få nogle uforglemmelige oplevelser ud af den. 

Hvad er en bucket list? 

En bucket list er en liste med alle de mål, du skal opnå, inden du stiller træskoene. Det kan være drømme, du vil have skal gå i opfyldelse, steder i verden du vil opleve, små ting i hverdagen du vil ændre på – ja, kun fantastien sætter grænser!  

Bucket lister er gode til mange ting – de kan blandt andet hjælpe dig med at finde ud af, hvad du egentlig vil have ud af dit liv, og de kan motivere dig til at lære, hvordan du kan få dine drømme til at gå i opfyldelse. Jeg tror 100 procent på, at hvis du skriver dine mål ned, er der større chance for, at de går i opfyldelse. Så for nu: Her er min personlige bucket list, som jeg altid tilføjer nye ting til. Forhåbentlig kan den give dig nogle ideer til din egen bucket list.  

 1. Skriv en bog 
 2. Tag et madlavningskursus i Italien 
 3. Se et Broadwaystykke i New York 
 4. Vær min egen chef 
 5. Lær at spille et instrument 
 6. Tag tid til at påskønne naturen 
 7. Vær brudepige 
 8. Hav en betydningsfuld samtale med en fremmed 
 9. Vind en Oscar-statuette 
 10. Tag til maskebal 
 11. Bo et sted med havudsigt 
 12. Gå til en clairvoyant 
 13. Sid på forreste række til et modeshow 
 14. Lav tid til mig selv hver dag 
 15. Vågn op til solopgang hver dag i en uge 
 16. Rid på en hest på stranden (efter jeg er kommet over min skræk for dem)
 17. Flyv på første klasse 
 18. Skriv et kærlighedsbrev 
 19. Bo på The Beverhills Hotel 
 20. Besøg mindst tre af verdens syv vidundere 
 21. Bliv økonomisk uafhængig 
 22. Se nordlys 
 23. Tag til en Britney Spears-koncert 
 24. Gå på opdagelse i mit familiestamtræ 
 25. Se de 50 største filmklassikere 
 26. Læs de 50 største bogklassikere 
 27. Lav noget, jeg er passioneret omkring 
 28. Lær et nyt sprog 
 29. Adoptér et reddet dyr 
 30. Tag på Roadtrip i USA, og besøg alle 50 stater
 31. Meditér i 15 minutter inden sengetid 
 32. Tag i fitness centeret tre gange om ugen 
 33. Vær frivilig i en dyrevelfærdsorganisation i Danmark og udlandet 
 34. Gå tidligt på pension 
 35. Besøg alle syv kontinenter 
 36. Hjælp et andet menneske med at få et bedre liv
 37. Vær glad! 

Vil du følge med i, hvad vi laver på Woman-redaktionen? Så tilmeld dig nyhedsbrevet her.

Helenes hjørne

Helene er tidligere praktikant på Woman.dk. Hun er pjattet med shopping, rejser og hendes hund Henrik. Den perfekte dag går ud på at sove så længe som muligt, skrive lækre artikler, gå rundt og hygge om sin nye lejlighed og spise ude med kæresten – helst sushi eller burger.