Sexblog Miss Grey

Sexbloggen er et online univers, hvor faste sexbloggere fortæller historier fra sit sexliv, singleliv eller parforhold. I dette univers, handler det om at bryde grænser og slippe sin indre sexkilling løs. Sexbloggen drives af Missgrey.dk. Læs mere på hjemmesiden på Facebook eller Instagram. Læs mere Miss Grey på hjemmesiden på Facebook eller instagram

Tidligere bloggere:

MISS VANILLA

Miss Vanilla er en ung kvinde i tyverne og i et fast forhold. Miss Vanilla har kun sex, hvis der er følelser i spil og har aldrig haft sex udenfor et forhold. Dog elsker hun stadig at eksperimentere med sin kæreste. Glæd jer til at læse om alt fra dominans til klassisk vaniljesex.

 

MISS FELICITY

Miss Felicity er en ung kvinde midt i tyverne, som elsker at være social og have tid til sine nærmeste. Men når mørket falder på, ønsker hun at afgive kontrollen til en mand. Miss Felicity drømmer om at blive sexolog og derfor vil hun, udover at dele sine vilde sider med jer, også komme med råd og tricks til et bedre sexliv.

 

MISS LARA 

Miss Lara er en ung kvinde i tyverne. Som singlekvinde er hun konstant på jagt efter den store kærlighed. Hun er en overlever, som på trods af mange mislykkede forhold, stadig rejser sig og kæmper videre. Hun går efter hele pakken og spilder ikke livet med at nøjes. Derfor søger hun vild og grænseoverskridende sex og fylder hendes liv med provokerende og udfordrende oplevelser.


Hvad vil det sige at have et godt sexliv?

Kære læsere

Som single var jeg hende, der havde en masse vilde sexhistorier at fortælle, når jeg mødtes med venindeflokken til en omgang tøsehygge. Efter jeg har fået en kæreste, kan jeg ikke længere berette om mit sexliv på samme måde. For på trods af, at jeg dyrker mere sex end før, går der længere tid imellem de vilde sexoplevelser, som er værd at fortælle veninderne om.

Nu er det jo ikke en konkurrence. Alligevel kan jeg ikke helt lade være med at sammenligne mig selv med mine veninder. Når jeg hører om deres aktiviteter i dobbeltsengen, tænker jeg nemlig, at mit sexliv er gået hen og blevet en lille smule kedeligt. Inderst inde ved jeg godt, at mine veninder med stor sandsynlighed vælger at fortælle om en speciel sexoplevelse frem for en almindelig omgang hverdagssex. Det gør jeg jo også selv.

Alligevel tvivler jeg stadig på, hvor godt mit nuværende sexliv er, da sex med min kæreste til tider er ret forudsigeligt. Men det betyder jo ikke, at vi har et dårligt sexliv, gør det? Det er vel bare en del af charmen ved at komme tættere på hinanden. 

Vi stræber alle sammen efter at have et godt sexliv, hvilket gør, at vi læser samtlige artikler om at forbedre det. Derfor ved jeg, at jeg ikke er den eneste kvinde, der stiller mig selv disse spørgsmål. For hvad vil det egentlig sige at have et godt sexliv? 

Hemmeligheden bag det gode sexliv

Det viser sig at være en kompliceret affære at definere det gode sexliv. For i bund og grund er det jo individuelt, hvad vi hver især har brug for og synes er godt, når det kommer til sex. Nogle fokuserer på intimitet og nærvær, mens andre vægter orgasmen højere. Alligevel har jeg udvalgt en række faktorer, der efter min mening fungerer som en rettesnor i forhold til at afgøre, om mit sexliv er godt eller ej.

Personligt er det vigtigt for mig, at jeg kan dyrke sex, når jeg har lyst. Liderlighed er noget af det værste at skulle undertrykke. Samtidig er det afgørende for mig, at jeg er i stand til at tilfredsstille min partner, fordi jeg selv opnår seksuel tilfredsstillelse derigennem.

Derudover holder jeg utrolig meget af at eksperimentere med min seksualitet. Derfor er det virkelig vigtigt for mig at have en partner, som har samme lyst til at udforske forskellige former for sex og dermed udfordre hinanden seksuelt. Sidst men ikke mindst ser jeg det som en rigtig god ting at kunne tale åbent og ærligt om sexlivet, hvis jeg føler der er et problem. Hvis jeg kan snakke om det, bliver problemet jo aldrig løst.

Et godt sexliv handler om dig og din partner

Overordnet handler det altså om, hvor tilfreds du og din partner er i forhold til de ting der er vigtige for jer. Mit budskab med dette indlæg er derfor, at I skal fokusere på, hvad I mener, der definerer et godt sexliv, i stedet for at tænke alt for meget over, hvad andre mennesker tænker og laver. Når du udveksler sexhistorier med veninderne, får du ikke andet end et øjebliksbillede, hvilket du umuligt kan sammenligne med hele dit eget sexliv.

Selvfølgelig kan I godt bruge andres sexoplevelser som inspiration. Jeg tror bare ikke på, at man behøver at tage i swinger klub eller fylde skufferne med sexlegetøj, hvis man ikke har lysten til det. At have et godt sexliv handler nemlig om jer selv og jeres egen tilfredshed med det.

Miss Felicity

Miss Felicity er en ung kvinde midt i tyverne, som elsker at være social og have tid til sine nærmeste. Men når mørket falder på, ønsker hun at afgive kontrollen til en mand. Hun drømmer om at blive sexolog, og vil derfor, udover at dele sine vilde sider med jer, også komme med råd og tricks til et bedre sexliv. Miss Felicity er en uafhængig blogger, der blogger om sine personlige holdninger og erfaringer med sex.

 

Dette kigger mænd efter på første date

Miss Fox

It’s all about a good førstehåndsindtryk! Når det kommer til at date, er den gyldne regel selvfølgelig, at man skal være sig selv. Altså den bedste udgave af sig selv. Når det kommer til første dates, er der særligt nogle ting, mændene lægger mærke til. Jeg har spurgt mine mandlige venner, hvad de mener, der bliver kigget efter på første date. Læs med!

Dette er min erfaring med første dates

“Hvilke spørgsmål hun stiller”

Hvilke spørgsmål, du stiller, viser en del om, hvad du selv lægger vægt på. Spørger du for eksempel ekstra meget ind til hans familie, kan han tolke det, som om du selv er et rigtigt familiemenneske.

Det siger også en del om, hvor godt du ønsker at lære ham at kende. ”Stiller hun uddybende og kreative spørgsmål, får jeg virkelig fornemmelsen af, at hun ønsker at lære mig rigtigt at kende, og det er fedt”.

 

“Hvordan hun reagerer på de spørgsmål, jeg stiller hende”

Et reflekteret, velovervejet og uddybende svar på spørgsmål, giver et rigtigt godt indtryk hos mændene. Det er her de lægger mærke til, om du er nem at føre en samtale med. ”Svarer hun i enstavelsesord, eller spørger hun slet ikke ind til mig, får jeg indtryk af, at hun keder sig eller ikke finder mig interessant”.

 

“Om hun virker sikker på sig selv”

Det er ikke, fordi du skal køre i højeste gear og udtrykke maks selvtillid, men mændene vil gerne se en kvinde, der ved, hvad hun er værd og som ikke tvivler på sig selv. På en første date skal man huske, at man er blevet valgt (gælder for begge køn, selvfølgelig) og derfor må du godt forsøge at være lidt mere udadvendt end normalt. ”Det er ikke alle, der er super-udadvendte, men hvis hun går og kigger ned i jorden hele tiden og på den måde virker usikker, får jeg hurtigt en fornemmelse af, at hun ikke kan lide mig”.

 

“Hendes smil”

Det lyder måske lidt kliché, men et smil kan virkelig ændre en persons ansigt. Smil udløser endorfiner, som er et lykkestof i kroppen. Vi bliver altså glade af at smile, og glæde smitter! Hvis du ser positiv og glad ud, så løfter du helt sikkert hans humør også. ”Et smil kan virkelig gøre meget. Hvis hun står med et stort smil, så snart hun ser mig, får jeg indtryk af, at hun virkelig har glædet sig til vores date. Det giver et helt vildt godt indtryk”.

 

Over and out / Miss Fox – læs mere fra Miss Fox lige her! 

Sådan ser den perfekte pik ud

Et af livets store spørgsmål er (endnu engang) forsøgt besvaret af videnskaben. I dette indlæg vil jeg blandt andet fremlægge resultaterne fra den seneste forskning omkring penisstørrelser. For hvad mener vi kvinder, er den perfekte penisstørrelse? Det hævder forskere fra University of New Mexico og University of California nu at have svaret på. Men når den perfekte pik skal defineres handler det ikke kun om størrelse. Læs med og find ud af, hvad der ifølge videnskaben skal til for, at manden har den perfekte pik. 

Dette er den ideelle penisstørrelse

75 kvinder deltog i dette videnskabelige studie omhandlende den perfekte penisstørrelse. Disse kvinder boede i Californien og var mellem 18 og 65 år gamle. Kvinderne blev defineret som seksuelt erfarne og var i et seksuelt forhold, hvor de havde haft sex for nylig.

Hver enkelt fik vist 33 forskellige dildo-lignende objekter bestående af en cylinder, som repræsenterede skaftet – altså stykket fra roden til enden af penishovedet. For på toppen havde forskerne placeret en kuppel, der skulle repræsentere penishovedet. Disse pik-modeller havde forskellige størrelser – både når det kom til længden og omkredsen. Den mindste var omkring 10 cm lang og  6 cm tyk, mens den største var næsten 22 cm lang og 18 (!) cm i omkreds.

De medvirkende kvinder skulle nu vælge deres favorit til et engangsknald og til en livspartner.

Efter udvælgelsesprocessen kom forskerne frem til, at der var tendens til, at kvinderne foretrak, at mandens pik er 16,5 cm lang med en omkreds på 13 cm, når det kom til et one-night stand. En kæreste skal helst have en pik, der er 16 cm lang og 12 cm i omkreds.

Derfor ses det, at der er forskel på, hvilken størrelse pikken skal have alt efter, om det er et engangsknald eller en fast partner, hvor den skal være større, hvis der er tale om et one-night stand. Det interessante i forhold til størrelsen på pikken er dog, at omkredsen betyder mere for os end længden ifølge dette studie. Samtidig ses det altså, at penisstørrelsen ikke har nær så stor betydning for os kvinder, når vi er på jagt efter en livspartner fremfor et engangsknald. Men hvorfor er der forskel?

Forskerne mener, at denne forskel forekommer, da det primære formål med et engangsknald er nydelse, hvilket vi forbinder med et stort lem. Hos en seriøs partner skulle vi angiveligt vægte fysisk komfort højere, hvilket gør, at vi foretrækker en mindre penis hos en kæreste. Derudover kan årsagen være, at vi foretrækker, at vores seriøse partner er mindre maskulin end dem, vi vælger at have et one-night stand med.

Sådan ser den perfekte pik ud

Som sagt tidligere går vi kvinder altså ikke kun op i størrelsen på hans pik. Den skal også have et bestemt udseende for at kunne betegnes som den perfekte pik. Et studie fra Sweitz har nemlig forsøgt at finde svar på, hvordan en penis skal se ud for at “se godt ud”.

Forskerne i dette studie viste 105 kvinder 20 forskellige billeder af forskellige penisser, som de skulle give en karakter for at definere, hvor godt den så ud. De blev efterfølgende spurgt ind til, hvordan den perfekte pik så ud.

Først og fremmest var det allervigtigste for kvinderne, at den så “normal” ud. Det vil sige, at den ikke skulle være skæv eller have nogle abnormale vækster.

Derefter var det kønshårene, huden og omkredsen, der havde betydning. Der var delte meninger om, hvordan det skulle se ud, men der var enighed om, at disse faktorer betød noget, når det kom til at definere udseendet på den perfekte pik.

På femtepladsen var det formen på glansen og penishovedet, der betød noget for kvinderne.

Først herefter havde længden betydning for pikkens udseende, hvorefter pungen fik en betydning, når den perfekte pik skulle defineres. På sidstepladsen var det urinrørets åbning, der havde betydning for pikkens udseende.

Kort sagt er det altså en smagssag, hvordan pikken præcist skal se ud, men i dette studie var der generel enighed om, at de overstående faktorer har betydning, når det kommer til at definere, hvordan den perfekte pik og dens udseende.

Den ideelle størrelse sammenlignet med gennemsnittet

Hvordan hænger disse mål for den perfekte penis så sammen med lemmets gennemsnitlige størrelse? Da mændenes penisser i gennemsnit har en længde på omkring 13 cm og en omkreds på 11 cm i erigeret tilstand.

Det viser altså, at den perfekte pik ifølge kvinderne, er større end gennemsnittet. Igen peger forskerne på, at det er fordi, at vi kvinder ser en sammenligning mellem nydelse og en pik af en vis størrelse.

Det handler ikke “kun” om størrelse

Med disse studier findes der altså indikationer for, at det ikke udelukkende er størrelsen, der afgør om mandens pik er perfekt eller ej.

Indtil da vil jeg sige tak for denne gang. 

KH.

Miss Felicity

Miss Felicity er en ung kvinde midt i tyverne, som elsker at være social og have tid til sine nærmeste. Men når mørket falder på, ønsker hun at afgive kontrollen til en mand. Hun drømmer om at blive sexolog, og vil derfor, udover at dele sine vilde sider med jer, også komme med råd og tricks til et bedre sexliv. Miss Felicity er en uafhængig blogger, der blogger om sine personlige holdninger og erfaringer med sex.

Lav mand og stor diller? Derfor hænger det sammen!

Jeg ved ikke med jer? Men jeg har en teori. Og jeg har ikke kun en teori fordi jeg har fået en fiks idé. Nej, jeg mener faktisk, at jeg har en teori, som jeg har oplevet passer i virkelighedens verden. Hvis du har læst mine tidligere blogindlæg, kære læser, så ved du nok også, at jeg ikke gider knalde med en fyr, hvis han har en lille diller. Sådan er det bare.

Jeg får intet ud af det og jeg gider ikke spilde min tid. Så selvom fyren er den sødeste i verden, så siger det mig langt fra noget, hvis ikke han kan fylde mig ud på den helt rigtige måde. Derfor har jeg efterhånden gjort en kunst ud af at finde ud af, hvilke mænd, som har en stor diller. Og her kommer min teori.

Lave mænd har STORE vedhæng

Efter mange forskellige afprøvelser, kan jeg idag se, at jeg har en enkelt teori, som plejer at holde stik. Lave mænd har en STOR diller. Jeg ved ikke hvorfor eller om jeg bare har ramt Jackpot med mine scoringer, men de mænd, som er lidt lavere end gennemsnittet, og som jeg har været sammen med, er rimelig godt udrustet. Og her snakker jeg ikke om små spinkle mænd.

Nej, de må gerne se lidt kompakte og trænede ud. Jeg dater i øjeblikket Mr. Perfect som jeg må sige er i en liga helt for sig, når det kommer til størrelsen på hans vedhæng. Vi er to super liderlige og sexlystende personer, som bare ikke kan få nok af vild sex, fantasier og udfordringer. Faktisk er han en af de mest sexlystende mænd, jeg nogenside har mødt, hvilket virkelig passer godt til mig.

Udover at han virkelig ved hvordan han skal tage mig, så har han også en kæmpe stor en og holder virkelig længe, hvilket jo er drømmescenariet for mig. Det eneste problem der er i det, er at jeg efter et samleje med ham er helt brugt op og ødelagt forneden, og derpå nødt til at holde mindst en dags pause, før jeg er klar igen. Men et eller andet sted så er det, det hele værd. Hvem gider os at ligge med en ostereje frem for det ultimative macho bæst?

Miss Lara

Miss Lara er en ung kvinde midt i tyverne. Som singlekvinde er hun konstant på jagt efter den store kærlighed. Hun er en overlever, som på trods af mange mislykkede forhold, stadig rejser sig og kæmper videre. Hun går efter hele pakken og spilder ikke livet med at nøjes. Derfor søger hun vild og grænseoverskridende sex og fylder hendes liv med provokerende og udfordrende oplevelser. Miss Lara er en uafhængig blogger, der blogger om sine personlige holdninger og erfaringer med sex.

Derfor gør hjertesorger så ondt

Vi har alle sammen prøvet at blive droppet og sidde tilbage med et knust hjerte. Men hvorfor er det lige, at hjertesorger gør så ondt? Her får du en videnskabelig forklaring på, hvorfor den forfærdelige følelse opstår.

Kærlighed er som narko

Forskning har nemlig vist, at der er en årsag til, at det gør fysisk ondt på dig at blive udsat for et break-up. Ifølge videnskaben kan de følelser, der er til stede, når du er blevet forladt, sammenlignes med en narkoman, der ikke længere får sit narko. Det er altså ikke noget at sige til, at du har det forfærdeligt, efter du og kæresten er gået fra hinanden.

Grunden til det forholder sig sådan, er, at den del af hjernen, som kaldes amygdala, producerer negative følelser som frygt og vrede i forbindelse med bruddet. Når du er sammen med en person, du elsker, er denne del af hjernen ikke særlig aktiv, da samvær med din kæreste viser sig at have den modsatte effekt. Det gør, at du udløser lykkehormonet oxytocin og neurotransmitteren dopamin, som giver anledning til positive følelser.

Som menneske bliver vi afhængige af de positive følelser, som vi får ved udskillelsen af oxytocin og dopamin, hvilket medfører, at det føles som at være på rehab, når kilden til disse følelser forsvinder. Og det er altså derfor at hjertesorger gør så ondt, som de gør. Sådan hænger det i hvert fald sammen ifølge neurolog Dean Burnett, der har skrevet en hel bog om hjertesorger.

Hjertesorger gør fysisk ondt på os

Ifølge et amerikansk studie fra 2011 har den psykiske smerte, der er forbundet med hjertesorger, en del mere til fælles med den fysiske smerte end man tidligere har troet.

Denne konklusion kom et hold forskere frem til efter at have undersøgt sammenhængen mellem et knust hjerte og fysisk smerte i et studie med 40 deltagere, som alle var blevet droppet indenfor det sidste halve år.

Disse udvalgte personer skulle først og fremmest se på et billede af deres tidligere partnere. I den forbindelse blev de bedt om at tænke på bruddet, mens et hold forskere aflæste deres hjernefunktion ved hjælp af en teknik kaldet fMRI. Derudover var de koblet til et apparat, der udviklede varme.

I første omgang udsendte apparatet en behagelig form for varme hos deltagerne, mens de betragtede billederne og tænkte bruddet igennem. Senere skulle deltagerne se på det samme billede og tænke de samme tanker, men denne gang var apparatet så varmt, at det faktisk gjorde fysisk ondt på hver enkelt deltager.

Resultaterne viste, at deltagerne havde en øget aktivitet i den del af hjernen, som er ansvarlig for udviklingen af fysisk smerte, mens de kiggede på billederne. Tankerne om deres ekskærester udviklede altså den samme respons, som varmeapparatet gjorde, da det udviklede så høj varme, at deltagerne blev udsat for smerte.

Sådan kurerer du dit knuste hjerte

Desværre er der ikke så meget at gøre ved dine hjertesorger, hvis du spørger videnskaben til råds.

Nogle mener, at smerten kan dulmes med chokolade og reboundsex, da disse to ting udløser de samme stoffer, som samværet med din elskede gjorde. Så den gamle talemåde med, at tiden heler alle sår, skulle angiveligt stadig gøre sig gældende i tilfælde af hjertesorger.

Ellers håber jeg, at dette indlæg har givet dig en større forståelse for hjertesorger, og at det altså er helt naturligt at have de forfærdelige følelser, du sidder med, når du er blevet forladt af en person, du elsker.

Tak fordi du læste med.

KH.
Miss Felicity.

Miss Felicity er en ung kvinde midt i tyverne, som elsker at være social og have tid til sine nærmeste. Men når mørket falder på, ønsker hun at afgive kontrollen til en mand. Hun drømmer om at blive sexolog, og vil derfor, udover at dele sine vilde sider med jer, også komme med råd og tricks til et bedre sexliv. Miss Felicity er en uafhængig blogger, der blogger om sine personlige holdninger og erfaringer med sex.

Derfor vil mænd gerne domineres

Kære læsere.

Oftest hører vi om, at det er kvinder, der gerne vil domineres i soveværelset. Det virker mest naturligt for mange, at det er manden, som styrer slagets gang og tager initiativ, når det kommer til sex. Men kan rollefordelingen godt være omvendt?

Vil mænd gerne domineres?

Svaret er ja. Personligt datede jeg en fyr forrige sommer, som havde et brændende ønske om, at jeg kneppede ham i røven med en strap-on dildo. Selvom jeg virkelig prøvede at have forståelse for hans sexfantasi, havde jeg virkelig svært ved at se ham i øjnene, efter han havde afsløret denne hemmelige lyst. I mit hoved var det slet ikke mandigt, at han gerne ville have, at jeg var den styrende i soveværelset.

På det seneste har jeg også hørt historier om mænd, der direkte har bedt kvinder om at blive domineret i sengen. Samtidig peger en amerikansk undersøgelse også på, at der findes mænd derude, som drømmer om at blive domineret. Ifølge denne undersøgelse forholder det sig faktisk sådan, at mere end 50 % af de medvirkende mænd i et eller andet omfang tænder på at blive domineret af en kvinde i soveværelset. Så jeg er altså blevet nysgerrig. For hvad er det lige præcis, der gør, at mændene så gerne vil domineres?

Manden vil domineres, fordi…

Ifølge eksperterne kan der være forskellige forklaringer på, hvorfor nogle mænd gerne vil domineres.

Det er måske oplagt at forestille sig, at passive mænd også ønsker at være passive under sex, men sådan forholder det sig faktisk ikke, hvis man spørger eksperterne. For hvis vi vender tilbage til den tidligere nævnte undersøgelse, hvor mændene blev præsenteret for erotiske tekster præget af seksuel dominans og efterfølgende udførte en personlighedstest, observerede forskerne, at det især var udadvendte og socialt stærke mænd, der gerne ville domineres af en stærk kvinde med de samme personlighedstræk som dem selv.

Derudover kan der være en mere evolutionær forklaring, da stærke kvinder (og mænd) formodentlig har mere succes med at reproducere sig, hvilket gør, at dominansen virker ekstra tiltrækkende for begge køn.

Dog menes det også, at mændenes generelt mere udadvendte seksualitet medfører, at mænd i højere grad afvises eller begrænses seksuelt i hverdagen. Derfor kan fantasien om at blive domineret seksuelt stamme fra en række seksuelle frustrationer, som de mener, de kan få luft for ved at slippe deres almindelige personlighed og blive udnyttet præcis, som kvinden lyster.

Han har brug for at mærke dit begær

Manden kan, ligesom kvinder, have brug for at mærke, at hans partner begærer ham og tænder på ham. Derfor kan det være rigtig godt for mandens selvværd at bytte om på rollerne engang imellem. Desuden tænder mænd på en kvinde, der ved, hvad hun vil have, og det viser du ham helt klart bedst ved at tage kontrollen.

Sidst men ikke mindst kan årsagen være, at det forventes, at det konstant er manden, der præsterer og leverer varen, når det kommer til sex. Han ønsker egentlig bare at blive fri for det pres, der ligger i konstant at skulle være den styrende. Behovet for at slippe kontrollen og bare tage imod er altså også en faktor, når det kommer til at forklare, at mænd gerne vil domineres.

Her har du altså fået en række forklaringer på, hvorfor mænd gerne vil domineres. Det kan gøre det nemmere at forholde sig til næste gang, du støder på en mand, der gerne vil domineres seksuelt.

Tak fordi du læste med.

KH.

Miss Felicity

Miss Felicity er en ung kvinde midt i tyverne, som elsker at være social og have tid til sine nærmeste. Men når mørket falder på, ønsker hun at afgive kontrollen til en mand. Hun drømmer om at blive sexolog, og vil derfor, udover at dele sine vilde sider med jer, også komme med råd og tricks til et bedre sexliv. Miss Felicity er en uafhængig blogger, der blogger om sine personlige holdninger og erfaringer med sex.