Zoeys brevkasse

Zoey Adrianna er 31 år, bosat i København og arbejder til dagligt med den spirituelle verden som clairvoyant og englekortlæser.

Når hun ikke er på arbejde, nørder hun yoga, meditation og læser spirituelle bøger. Men selvom meget af tiden går med clairvoyance, karma og krystaller, så er hun bestemt ikke for fin til at skifte Buddha ud med bandeord og byture engang imellem.  

Læs mere om Zoey her


Jeg er bolig- OG jobløs. Hvad skal jeg gøre?

”Kære Zoey

 Jeg har brug for hjælp eller et godt råd.  Jeg står lige nu i en situation, hvor jeg hverken har job eller (meget snart heller ikke) bolig. 

Jeg er virkelig usikker på, hvad jeg skal fokusere på. Så mit spørgsmål er: hvor skal jeg starte? Skal jeg først finde job og og så bolig eller omvendt? Hvad skal jeg fokusere på?

Mvh og på forhånd mange tak

Jara”

 

Kære Jara,

Tak for dit spørgsmål!

Da kortene Career Change og Support  kom frem til dig, var jeg slet ikke i tvivl om, at det hele nok skal løse sig for dig relativt hurtigt. Sådan lige umiddelbart, indikerer kortene, at det vil være bedst for dig at starte på jobfronten og søge med lys og lygte, indtil du finder noget. Og det er også selvom, du måske ikke lige finde drømmejobbet til at starte med! 

Desuden så fortæller det andet kort mig, at du nok skal komme igennem det trygt og sikkert! Der er masser af støtte til dig fra venner og familie, så giv dem endelig lov til at hjælpe dig i denne her periode i dit liv, hvor tingene er lidt usikre. Der går ikke lang tid, før du er på benene igen!

Jeg håber det hjalp lidt!

Varmeste hilsner

Zoey Adrianna

Læs mere om Zoey på hendes Facebookside

Clairvoyanten kigger i kortene og giver dig overblik over ugen

Mandag d. 4. til søndag d. 10. Juli 2016

I starten af ugen er der generelt bare masser af glæde, tilfredshed og god stemning. De sidste dage har været gode og tingene virker til at flaske sig. Nyd de sjove stunder du har haft de sidste dage og vid, at der kommer flere af dem.

I midten af ugen kommer der til at være lidt for meget at se til og travlheden sætter ind. Lad være med at lade dig skynde på af andre, men tag dig god tid og lad tingene ske i dit tempo. Hvis du skynder dig og føler dig stresset, er der risiko for, at du kommer til at fortryde nogle valg du træffer. Så tag endelig en chill pill og tag tingene med ro.

I weekenden kommer der lidt mere medvind i forhold til økonomien! Så har du brugt en anelse for mange penge på det sidste på festival og fornøjelser, så er det nu hvor der igen kommer lidt styr på det. I weekenden kan du også modtage et tilbud, som du længe har gået og ventet på!

Læs mere om Zoey, lige her.

Kan vores clairvoyant hjælpe denne læser, som står i et stort dilemma?

”Hej Zoey,

Der er denne her dejlige fyr, som jeg personligt synes kan være så sød. Dog er han ældre, usikker/tvivler på sig selv og virker følelsesmæssigt meget forvirret. Han har svært ved at give udtryk for sine følelser angående mig. Men hver gang jeg er på vej videre, kan han ikke give slip - skal jeg lade tvivlen komme ham til gode angående hans følelser for mig eller er tiden til at komme videre?

Mvh Malle”

 

Kære Malle,

Tak for dit spørgsmål.

Da jeg blandede mine kort til dig, kom kortet Free Yourself frem.

Kortet indikerer klart, at det er på tide, at du gør dig selv fri af denne her situation og ikke mindst ham. Selvom du synes, at han er en skøn fyr, så er han ikke er den rette for dig - i hvert fald ikke lige nu!

Så kortet beder dig kort og godt om, at tage kontrollen tilbage og at gøre dig fri af ham!

Varmeste knus
Zoey Adrianna

Kunne du tænke dig en privat session med Zoey, så book tid på www.zpiritualized.dk

Clairvoyanten kigger i kortene og giver dig overblik over ugen

Ved hjælp af hendes clairvoyante evner, har Zoey stillet ind på, hvad den næste uge bringer os.

Mandag d. 20. til søndag d. 26. juni 2016

I starten af ugen, vil det være godt for os, at tænke over hvad vi er taknemmelige for i livet. Det kan være stort som småt; vores veninder, at solen skinner og at det snart er tid til Roskilde Festival og kolde øl! For når vi er taknemmelige og glade, så tiltrækker vi endnu mere glæde ind i vores liv!

I midten af ugen kan vi opleve at mangle lidt motivation. Derfor vil det være godt for os, at acceptere tingene som de er lige nu og eventuelt bede om hjælp til de ting, som vi ikke helt kan overskue selv lige nu. Motivationen skal nok komme senere igen, så hvis den ikke er der lige nu, så er der ingen grund til at forcere den.

I weekenden vil det være godt for os, at tillade os selv at modtage! Om det så er smilet fra ham den flotte i baren eller din veninde som insisterer på at betale din kaffe og croissant, så øv dig i at sige 'Tak!', uden at stritte imod!

Vil du læse mere om Zoey, så se med her

Er der mon håb for Cecilie, efter hendes mislykkede kærlighedsliv?

”Hej Zoey
Hvordan finder jeg kærligheden igen efter en mislykket forelskelse?
Venlig hilsen

Cecilie”

 

Kære Cecilie,

Tak for dit spørgsmål.

Jeg er ked af, at høre om din mislykkede forelskelse! Men heldigvis skal jeg sige til dig, at der er håb forude! De kort jeg trak til dig var Recovery og Sunlight, hvilket fortæller mig, at det bedste du kan gøre for dig selv det næste stykke tid, er at bruge så meget tid udenfor som muligt.

Ud under solen og mærk hvor meget godt den gør for dig og brug gerne kvalitetstid med dine venner og veninder det næste stykke tid! Så det bedste du kan gøre er,  at komme ud under åben himmel. Kom ud i parken, tag et tæppe med og del en flaske rosé med nogle søde venner og veninder. Alt hvor du kan være udenfor, vil være med til at give dig en boost af selvtillid og vished om, at du fortjener bedre end ham fyren! Få booket de festivals-billetter eller bestilt den badeferie, som du længe har gået og drømt lidt om! Der er ingen bedre tid til at gøre det, end lige nu!

Varmeste solskins-hilsner

Zoey Adrianna

 

Kunne du tænke dig en privat session hos Zoey? Så se mere på hendes hjemmeside www.zpiritualized.dk

Clairvoyanten kigger i kortene og giver dig overblik over din uge

Vores clairvoyant Zoey, har været så sød, at mærke efter og har kigget i kortene for at se, hvad den næste uge bringer os.

Mandag d. 6. til søndag d. 12. juni 2016

Vi starter ugen godt, da der vil være et skifte i energi og vi vil gå imod nogle endnu sjovere dage. De situationer eller relationer du har haft lidt problemer med, vil nu så småt begynde at blive løst til din fordel. Hurra! Det er også en god tid til at booke en ferie eller tage et lille smut i sommerhus med veninder.

I midten af ugen skal vi huske på, at tro på os selv, også selvom det ikke altid er lidt nemt. Giv ikke op, men læn dig i stedet op af dine nærmeste veninder for deres støtte og hjælp. Det er også en god tid for dig, at være lidt mere modig. Så hvis du går og venter på, at ham den søde inviterer dig ud, så kan du sagtens komme ham i forkøbet og selv tage teten.

Weekenden lægger op til, at du lige skal bide lidt i det sure æble! Er du en af dem, der har brugt lidt for mange timer ude i det gode vejr eller til Distortion, så er det med at få gjort de ting gjort, som du har udskudt hele ugen! Så få ordnet vasketøjet, ringet til de gamle og få bundet knude på alle de løse ender.

Vil du læse meget mere om den spirituelle verden, så følg Zoey på Facebook