Kvinde kigger på telefon
© iStock

Mangler du en god icebreaker til dit nye Tinder-match? Her er 10, du kan bruge lige nu

“Titanic! Ej, undskyld, det var en forfærdelig icebreaker!”

17. februar 2018 af Amalie Kjær Boel

Hvis du har prøvet datingappen Tinder, kan det være, at du er træt af, at dit nye lækre match stadig ikke har skrevet til dig? Så skal du huske på, at det giver dig en undskyldning for at tage sagen i egen hånd. Det vil være synd at lade et lækkert match gå til spilde. Hvem ved – måske finder du ud af, at det er meget sjovt at tage det første skridt selv.

Det er altid en god idé at være kreativ og tænke ud af boksen. Han skal jo helst føle sig underholdt og interesseret, hvilket kun øger chancen endnu mere for, at du får et svar tilbage. 

1. Fang hans opmærksomhed med en gif

Magasinet Time skriver, at det er en god idé at sende en gif på Tinder, da det øger chancen for, at han svarer dig med hele 30 procent! Du kan eventuelt sende denne, da den indgår i de 20 højst rankede gifs, der har fået flest svar.

© Giphy

2. Vær kreativ

Du kan for eksempel stille ham dette spørgsmål: “Hvad er din største frygt... edderkopper, forpligtelse eller at sige “i lige måde”, når tjeneren siger, at du må nyde maden?”

3. En filmreference

Spørg ind til en film, du tror, han har set. På den måde bliver det sjovere og falder formentlig i god jord hos ham.

Send ham beskeden “Titanic”, hvorefter du sender beskeden: ”Ej, undskyld, det var en forfærdelig icebreaker...”

4. Scorereplikker

Der er også den mulighed, at du fyrer en scorereplik af. Hvis du er lidt sarkastisk og fremme i skoene, kan du skrive: “Her er jeg! Hvad er dine to andre ønsker?”

5. Bliv personlig

Kig igennem hans profil, og se, om du kan spørge ind til noget i hans biografi eller billeder. Hvis han har et hundebillede eller har skrevet, at han er god til at give massage, er det oplagt at spørge ind til. Du kan eventuelt skrive “Hvad skal der til for at få massage af dig?”

6. Emojis

Hvis du ønsker at prøve noget andet af, kan du spørge ham, hvordan han vil beskrive en bestemt situation kun ved at anvende emojis. Det kan for eksempel være: “Hvordan vil du beskrive dit forhold til Netflix med tre emojis?”

7. Sammenlign ham med en kendt

Det er altid godt at sammenligne dit lækre match med en sprød kendis. Du kan sende ham en gif af Ryan Gosling, hvis du synes, at han ligner ham. Og derefter følge op med en uddybende besked a la: “Du minder mig om Ryan Gosling, når han smider trøjen i Crazy, Stupid, Love! Det kunne jeg godt vende mig til at se på.”

© Giphy

8. Giv ham et svært valg

Du kan også udfordre ham ved at give ham et spørgsmål, der muligvis kan ende som et spil mellem jer – Fuck, marry, kill. “Fuck, marry, kill... Megan Fox, Mila Kunis og Emily Ratajkowski?”

9. Komplimentér ham

Hvis du hellere vil være mere diskret eller til dels mere cheesy, kan du altid komplimentere ham. Du kan eventuelt skrive: “Jeg er vild med dig og dine arme i den hvide T-shirt, men jeg tror nu, at den vil være bedre på mig.”

10. Gå direkte til makronerne

Hvis du ikke er bange for at gå direkte til makronerne, kan du altid som det første spørge ham, om han har lyst til at mødes. For eksempel: “Drinks snart?”

Vil du deltage i konkurrencer, læse flere spændende artikler og nyheder, så tilmeld dig nyhedsbrevet her.

Hvad synes mændene?