Girlsnight out

11 pinlige personligheder, du har påtaget dig, når du er (stang)stiv

Vi har vist alle en veninde, som er den dramatiske type...

25. februar 2018 af Helene Hyldgaard-Jensen

1. Den overgearede type. Selv hvis du bare skal drikke et glas vin med en veninde, skal den have hele armen. Let's get this party started!

2. Den voldelige type. Vi vil helst ikke selv indrømme, at vores temperament er en tand for meget, men altså “HEY! Tog du lige de sidste chips?!”

3. Den sentimentale type. Det er altså virkeligt svært ikke at tude over fortiden... “Er der mon mere gravøl?”

4. Den dramatiske type.  “Gud, hørte I andre også stønnelyde ude fra toilettet”? 

5. Den nøgne type. Jesus! Igen er du kommet til at danse topløs til festen... Du undrede dig også over alle de nye tilføjelser, du havde fået på Snapchat, da du vågnede. 

6. Den uheldige type. En hel flaske Blå Ga-jol plejer da ikke at give så meget kvalme? 

7. Den modige type. “Var der nogen, der sagde dancebattle?”

8. Den creepy type. Af en eller anden bizar grund vil vi altid smage andres drinks... og lugte til deres hår – hvis de nu har brugt en god shampoo?

9. Den ustyrlige type. Du kan knapt se ud af øjnene og ligner en stork i de høje stilletter, som du virkelig burde tage af omgående. “Neeej, jeg er slet ikke for fuld – skååål!”

10. Den sovende type. Du vil helt vildt gerne ud på dansegulvet med de andre, men Ole Lukøje har åbenbart allerede lagt planer for din aften...

11. Den alt-spisende type. Just-eat er vores bedsteven efter midnat. På det tidspunkt er det eneste rigtige en familie-pepperoni-pizza med ekstra ost, bacon, kebab og dressing. 

Vil du deltage i konkurrencer, læse flere spændende artikler og nyheder, så tilmeld dig nyhedsbrevet her.

Hvad synes mændene?