"Sometimes it's all you need to wear"
"Sometimes it's all you need to wear"

Christina Aguilera laver parfume

Og der er mange flere stjerne-parfumer på vej

14. maj 2007

Det er skønt at dufte godt. Og noget tyder på, at en hel del også synes, at det er skønt at dufte af sin yndlingsstjerne. I hvert fald byder de næste måneder på et veritabelt boom af celebrity-parfumer, så der bliver noget for enhver smag.

Den ene stjerne, der springer ud som parfume-skaber, er ingen ringere end Christina Aguilera.Hendes duft kommer - genialt nok - til at hedde Christina Aguilera, the fragrance, og den kommer på gaden til efteråret, lover kosmetikgiganten Proctor & Gamble, som står bag duften. Rygtet vil vide, at flakonen bliver skabt med baggrund i sangerindens berømter kurver, og duftens slogan bliver "Sometimes it's all you need to wear" (Nogle gange er det alt, du behøver at have på).

Men hvis duften af Christina ikke lige er dig, så kan du glæde dig over, at også sangeren Prince lancerer en duft til kvinder. Duften kommer til at hedde 3121 efter hans album af samme navn, den kommer til at dufte af blomster og den kommer på gaden den 7. juli 2007.

Endelig debutterer også fodboldspilleren Wayne Rooneys forlovede, Coleen McLoughlin, med en parfume. Hendes duft kommer på markedet til sommer, og det bliver en frisk, citrus-agtig duft, "ret piget", ikke for meget og let at gå med til hverdag, lover stjernen.Hvad synes mændene?