Justin Timberlake
Justin Timberlake

Justin Timberlake er single

Eller - har han allerede fundet en ny kvinde?

12. januar 2007

Rygterne om, at det knagede i parforholdet for Justin Timberlake og Cameron Diaz, har længe floreret lystigt. Og nu er det så bekræftet: I går udsendte parret nemlig en fælles pressemeddelelse, hvor de skrev, at de var gået hver til sit.

- Vi ville have foretrukket ikke at kommentere på vores forhold, men af respekt for den tid, vi har tilbragt sammen, og i lyset af den spekulation og antallet af unøjagtige historier, som findes i medierne, føler vi os nødsaget til at gøre det nu, skriver parret.

- Vi har rent faktisk afsluttet vores romantiske forhold og har gjort det gensidigt og som venner, med fortsat kærlighed og respekt for hinanden.

Rygterne om bruddet startede allerede før jul, da parret valgte at aflyse deres fælles juleferie for at tilbringe julen hver for sig. Sladderen tog til, da Justin medbragte sin mor til premieren på sin nye film, Alpha Dog, og den blev bestemt ikke mindre, da Justin på en natklub blev spurgt, hvor Cameron var og svarede: "Vi er ikke sammen. Det er forbi!"

25-årige Justin og 34-årige Cameron har været sammen siden april 2003. Og rygterne vil skam allerede vide, at Justin har en ny kvinde - nemlig hotte Scarlett Johansson, som han mødte, da hun medvirkede i musik-videoen til Justins nummer What Goes Around.

Hvad synes mændene?