Teri Hatcher bader i god vin

Det gør hendes hud blød, hævder stjernen

5. februar 2007

Sladdervorne kilder beretter, at Teri Hatcher har droppet at nyde et glas rødvin til maden i vægtens navn, meeen derfor har den smukke stjerne nu ikke i sinde at gå helt glip af vinens mange gavnlige egenskaber. Og derfor er stjernen begyndt at hælde et glas vin i vandet, når hun tager karbad; det gør nemlig hendes hud dejlig blød, mener hun.

Det lyder måske som lidt af en fiks ide, men det er faktisk bestemt ikke nogen dum indskydelse. Vinterapi er nemlig en ganske anerkendt form for hudpleje, der blev opdaget af en professor ved universitet i Bordeaux, Frankrig i 1993.

Den gode professor opdagede, at druer på ualmindelig effektiv vis modvirker hudens ældning. Vindruer indeholder nemlig et stof, der er fantastisk effektivt, når det gælder bekæmpelse af frie radikaler ? de aggressive iltforbindelser, der kan angribe cellemembranen og ødelægge den.

Professorens opdagelser er senere blevet brugt til blandt andet at skabe en hudpleje-serie, Caudalíe, og indtil flere spa-steder, hvor skønhedshungrende kvinder og mænd kan blive masseret med forskellige bestanddele af vindruer.

Vil du også udnytte vindruens gavnlige egenskaber? Så skær et par vindruer i halve og gnid dem mod huden. Lad masken sidde et par minutter, og voila - din hud er lækker blød.

Læs mere:
Læs mere om Caudalíe hudpleje

Hvad synes mændene?