Mor og datter griner
© iStock

11 fænomenale grunde til, at det er helt fantastisk at være singlemor

Ingen udfordring er for stor til dig!

29. marts 2018 af Rie Louise Kirkebjerg

1. Du er overraskende dygtig til at multitaske. Du ville nemt kunne battle landets allerstørste fuckboys i at åbne bh’er på tid – du vil naturligvis bare åbne hagesmækker eller bodystockings (samtidig med at du læser en bog, støvsuger og drikker morgenkaffen). Nemt.

2. Du er langt fra sippet (jep, når du skal, så skal du altså). Også selvom dit barn vil lege med sine legoklodser på badeværelsesgulvet i den dejlige duft af afføring, mens du sidder på toilettet med trusser og bukser nede om benene. 

3. Ingen udfordring er for stor til dig. Seriøst. Uanset hvor meget farmand har været med til at opdrage, har du klaret din del af at opfostre et menneske alene. Plus du har født det. Verden kan da bare komme an!

4. Du kan tillade dig at fejre dig selv på både Mors Dag og Fars Dag. Faktisk kan du fejre dig selv hver eneste dag, hvis du vil! Med chokolade eventuelt?

5. Selvom du er single, er du ikke alene. Det kan godt være, at du ikke har faderen at bo hjemme hos dig, men der er stensikkert en masse andre gode mennesker i dit liv, som altid vil være der for dig og dit barn. Og så har du jo dit livs kærlighed – dit barn – hos dig hver eneste dag.

6. Der er god chance for, at dit barn bliver et hjælpsomt menneske. Som singlemor er der meget, der skal klares i hjemmet. Det betyder altså, at du ikke ender med en datter eller søn, som hverken kan finde ud af at tømme en opvaskemaskine eller vaske sit eget tøj, når de fylder 18 år.

7. Den ene weekend står på Disney Sjov og fredagsslik, mens den næste står på en vild bytur med veninderne. Best of both worlds!

8. Du og dit barn får et helt specielt forhold. I har en meget tæt relation fra start, og I er et ægte team. 

9. Selvom du og farmand måske har stridigheder over telefonen, kommer dit barn ikke til at opleve jer være uvenner i hjemmet. I skal aldrig diskutere, hvis tur det er til ordne toilettet. Og så længe ingen ser dine og farmands SMS-skænderier, kan du blære dig med god stemning i hjemmet!

10. Hvis du før har været dårlig til det med planlægning, har du nu virkelig gjort et comeback! Der skal både hentes, handles, gøres rent, og nå ja – også lige studeres eller arbejdes indimellem. Men med dine planlægnings-skills rocker du det da bare.

11. Når dit barn sover, kan du gøre PRÆCIS det, du har lyst til. Droppe opvasken for at bingewatche Sex and the City for 12. gang? Ingen dømmer dig!

Vil du deltage i konkurrencer, læse flere spændende artikler og nyheder, så tilmeld dig nyhedsbrevet her.

Læs mere fra samme kategori