Søstre
Selvom jeres forhold måske ikke altid er lige let, så har I altid hinandens ryg.© Getty Images

12 grunde til, at din søster er den bedste veninde, du nogensinde vil få

Livets sandheder skal vi høre fra børn, fulde folk – og vores søstre!

28. juli 2022 af Maria Broe Trustrup Hansen

1. Hun kender dig helt ind til benet. Din søster har set dig i alle mulige (og umulige) situationer, så hun kender og forstår dig næsten bedre, end du selv gør. 

2. Hun er din største støtte. Da I var børn, blev I nødt til at holde sammen for at få jeres vilje, når I diskuterede med jeres forældre, og i dag har I stadig ALTID hinandens ryg. 

3. Hun er den eneste, som virkelig forstår, når din mor er pisseirriterende. Og hun er i øvrigt også den eneste, som må pointere det.

4. Du kan dumme dig virkelig, virkelig meget, uden at det ødelægger jeres venskab. Din søster tilgiver dig altid – sådan er familie.

5. I kan være virkelig indebrændte på hinanden, men det går altid over. Og ja, bølgerne har mange gange gået højt, og der er også røget et par tallerkner i svinget, men ingen af jer bærer nag efter jeres skænderier. Efter et par timer i hvert fald... 

6. I behøver ikke at plapre løs, når I ses. I er vildt gode til at være stille sammen, fordi I kender hinanden så sindssygt godt. Stilhed er guld, damer.

7. I kan til gengæld også snakke i timevis som ingen andre. Når først vandfaldet går i gang...

8. I har tonsvis af interne jokes. “Kan du huske dengang i Lalandia, hvor tricket med underbuskerne i rutsjebanen gik fuldstændig galt?!” Du og din søster har bunkevis af minder på kontoen, og det betyder også et hav af gode, gamle jokes, som kun I to griner af.

9. I læser hinanden så let som ingenting. Hvis den ene af jer er ked af det eller går igennem verdens værste break-up, er det umuligt at skjule for den anden.

10. Ærlighed er indbegrebet af jeres forhold. Og det gælder også, når I uden at blinke fortæller hinanden, ‘hvor grimme de nye støvler er for slet ikke at tale om den rædselsfulde cardigan!’ Sandheden skal vi (åbenbart) høre fra børn, fulde folk og vores søstre!

11. I har absolut ingen intimsfære. I har set hinanden med et termometer i røven et utal af gange som børn, så ingenting er for akavet, pinligt eller intimt for jer.

12. Hun er den ene veninde, du aldrig skal bekymre dig om at miste eller vokse fra. Det er ligegyldigt, hvor meget du ændrer dig – eller hun gør. I ‘valgte’ ikke hinanden, fordi I har en masse til fælles, og derfor gør det heller ikke noget, hvis I pludselig ikke har det. I er freaking søstre – og det ændrer sig aldrig!