En søster og en bror
Har du også en bror, du ikke får takket nok? © Getty Images

13 (k)ærlige ting, du nok aldrig har takket din bror for

“Tak, fordi han har været med til at gøre dig til den superwoman, du er i dag”

18. januar 2019 af Freyja S. Anderberg

1. Tak, fordi han har lært dig ikke at tage alting så højtideligt. Og du har fundet ud af, at du altså sagtens kan have en god dag, selvom du har glemt at rede din seng.

2. Af samme grund kan du takke ham for, at du altid husker at tage opvasken, før den kan gå af sig selv. Du har set lidt for mange glas og tallerkener, der kom levende ud fra hans værelse.

3. Tak, fordi du aldrig har været (særligt) bange for at tale med mænd. Derfor er du vist også kommet til at friendzone en del uden at vide det.

4. Tak, fordi han har hærdet dig gennem din barndom. Nu er du blevet en vaskeægte superwoman, der kan klare alt på egen hånd. Eller næsten...

5. Tak, fordi han har hjulpet dig med ikke at tage noget som helst for givet. Selvom det ikke altid var sjovt at gå på kompromis, så har du lært at kæmpe for det, du vil have – om det så var slik, valg af film eller det gode værelse. 

6. Tak, fordi han altid underholdte dig, når I var alene hjemme. Der var ikke noget så godt som at tømme hele hytten for puder og tæpper for at bygge en hule i stuen – sådan kunne en onsdag eftermiddag flyve afsted, uden at I opdagede det. 

7. Tak, fordi han gerne kommer forbi og hjælper med at hænge hylder op. Selv den sejeste superwoman kan have brug for en hjælpende hånd en gang imellem.

8. Tak, fordi han altid er ærlig. Og selvom det gjorde ondt i øjeblikket, så var du ret taknemmelig for, at han grinte af den brune plet, du havde fået på numsen, inden du tog i skole. 

9. Tak, fordi han har delt opvæksten med jeres skøre forældre sammen med dig. Og fordi han tagger dig i de skøreste søskende-memes på Facebook, som minder dig om alle de finurlige stunder.

10. Tak, fordi han trods alt også har lært dig at dele. For du fandt ud af, at én standard chokoladejulekalender fra Netto sagtens kan glæde to børn.

11. Tak, fordi han er skyld i, at du har et afslappet forhold til prutter. Det er så bare ikke sikkert, at din roomie eller kæreste er lige så taknemmelig...

12. Tak, fordi han støtter dig i dine valg. Måske er han faktisk selv skyld i flere af dine allerdårligste valg gennem tiden. 

13. Tak, fordi han giver de bedste knus. Og tak, fordi han altid kan se på dig, når du har brug for et knus – for han er i sandhed den bedste ven, du kunne ønske dig. 

Vil du have inspiration, brugbare guides og underholdning? Så tilmeld dig nyhedsbrevet her.

Læs mere fra samme kategori