Opvokset med brødre
Har du brødre? © Getty Images

17 ting, du stensikkert kender, hvis du voksede op med brødre

Det er faktisk et mirakel, at du stadig er i live

18. december 2022 af Maria Denise Christoffersen

1. Du kunne slå fra dig. Jævnaldrende brødre = survival of the fittest! Der var ikke tid til at være en lille pivskid, som flæbede over at få revet en håndfuld hår ud.

2. Du var mega sej til Sega og Playstation. Selv drengene fra din klasse måtte anerkende dine mad skills i Alex Kidd og Sonic!

3. Hvis nogen drillede dig, havde du altid trumfen: “Så henter jeg mine brødre!” Dit private hold af bodyguards var lige rundt om hjørnet – altså ovre i SFO'en, ikke?

4. Du gik i aflagt drengetøj. Og du syntes selv, at det var vildt sejt. Omvendt kasket forever!

5. Du kendte alle de seje rockbands. Din egen væg var måske prydet af boyband-plakater, men du var helt nede med Marilyn Manson og Red Warszawa. Hævi mætal og hass!

6. Der findes stort set ingen barndomsbilleder af jer, hvor dine børdre ikke skærer grimasser. Eller laver kaninører på dig.

7. Til gengæld ser I virkelig firseragtige ud på alle de billeder, hvor I har ens joggingdragter på. Classy!

8. De vidste PRÆCIS hvilke knapper, de skulle trykke på for at pisse dig af. Som når de påstod, at du aldrig ville komme til at møde dit kendis-crush! ARGH! (De havde vel ret, men altså...). 

9. Men de var også de bedste legekammerater. I lavede noget legendarisk ballade, og engang så I jer selv som vaskeægte børnedetektiver. 

10. Dine barbiedukker betalte den ultimative pris. Faktisk nåede det meste af dit legetøj at blive massakreret af dine brødre. Og du er lidt misundelig på dine veninder, som stadig har deres.

11. Der kom en dag, hvor du måtte erkende, at dine (yngre) brødre var blevet stærkere end dig. Pis også, hvordan skulle du så sætte dem på plads?

12. Første gang, du var fuld, var det muligvis sammen med din bror. Du undrede dig over, hvordan han kunne tylle SÅ mange flere pilsnere end dig – uden at gå i gulvet.

13. I dag bliver du sommetider lidt mor-agtig overfor dine brødre. “Pas nu på jer selv, når I er i byen altså!”

14. Når jeres mor skal have hjælp til noget praktisk, er det drengene, der får de tunge opgaver. Win!

15. Når dine veninder fortæller om deres søstre, er det vildt fascinerende at høre om. Tænk, at de voksede op med ens kjoler, synkrone menstruationer og Beverly Hills-maraton. Det lyder virkelig eksotisk! Og mærkeligt. Hvem sloges de så med? 


16. Når dine brødre får børn, er det den mest rørende og særlige oplevelse. Og du glæder dig sygt meget til at fortælle ungerne om alle de åndssvage ting, deres far lavede, da han var yngre! 

17. Tag ikke fejl, dine brødre kan stadig være pisseirriterende. Men der er ingen, du elsker højere end dem, og du ville smide alt for at være der, hvis de nogensinde får brug for dig.