pige krammer far på fars dag
© iStock

6 godhjertede måder, du kan værdsætte din far på denne fars dag

Har din far ikke fortjent nogle søde ord eller en hurtig rengøring?

27. maj 2018 af Helene Hyldgaard-Jensen

Vi skal altid huske at være søde mod vores forældre på mors- og fars dag – de har trods alt sørget for, at vi kom til verden, og at vi er blevet passet godt på. Hvis du gerne vil værdsætte din far til fars dag lidt ekstra i år, kan du få inspiration til, hvordan du kan gøre det her. 

1. Arrangér en spilleaften 

Hvis I altid har elsket at spille spil sammen i familien, ville han nok blive rigtigt glad, hvis du havde arrangeret en lille spilleaften for ham, dig og resten af familien. Spilleaften er en god måde at få kvalitetstid med din far, og endnu vigtigere kan I få grint en masse sammen.  

2. Bag hans yndlingskage 

Måske har din far en rigtigt sød tand? Hvis han har det, så vil han da elske at komme hjem fra arbejde til nybagt brownie eller småkager. Det er jo kun fars dag én gang om året, så der skal han altså forkæles! 

3. Lav et fotoalbum  

Hvis I igennem tiden har taget mange billeder, når I har været ude at rejse eller lavet andre aktiviteter, kan du sagtens udnytte det til at lave en kreativ og sød gave. Print forskellige billeder ud, både nye og gamle, og skriv små ting til hvert billede i en scrapbog. Han vil elske at kunne se billederne sammen med dig. 

4. Spørg ind til hans barndom 

Du har måske oplevet en hulens masse i din levetid allerede, så forestil dig lige, hvor meget din far har oplevet. Og uden at tvivle tør vi vædde med, at han vil elske at fortælle dig hver en drengestreg og oplevelse, som han har haft gennem livet. Dog er det måske ikke dem alle, som du bør høre... 

5. Overrask ham med rengøring 

Det kan være, at det lyder lidt mærkeligt. Men hvis han stresser meget rundt på jobbet, vil han blive lykkelig over at komme hjem til en slået græsplæne eller et støvsuget hus. Det vil ikke tage dig lang tid at gøre, men det vil gøre ham glad!

6. Skriv et sødt kort

Hvis du nu ikke har tid til at få set ham den dag, bør du stadig lade ham høre fra dig. Et sødt kort med en middagsinvitation eller bare en sms, hvor der står: ‘Far, du er sej! Jeg elsker dig,’ vil uden tvivl smelte hans fædre hjerte. 

Du kan naturligvis også købe en gave til din far, og vi har samlet 10 gode gaver til fars dag lige her.

Vil du deltage i konkurrencer, læse flere spændende artikler og nyheder, så tilmeld dig nyhedsbrevet her.

Læs mere fra samme kategori