Søskende spiser mad sammen
© iStock

6 grunde til, at din bror er den bedste ven, du kunne ønske dig

Han er den bedste gave, dine forældre nogensinde har givet dig

7. juli 2018 af Helene Hyldgaard-Jensen

Det er nærmest umuligt ikke at elske sine søskende, men faktisk er der ofte et helt specielt bånd mellem en bror og en søster. Vi har her seks grunde til, at din bror muligvis er den bedste gave, dine forældre nogensinde har givet dig! 

1. Han driller dig altid

Nogle vil måske mene, at det bunder i, at I ikke kan lide hinanden. Men med søskende er det ofte lidt et love/hate-forhold. Dog ved du altid med ham, at han (trods alle drillerierne) elsker dig ubetinget. 

2. Han holder på dine hemmeligheder

Du er aldrig i tvivl om, at hans mund er lukket med syv sejl. Ligemeget hvilken alder og hvilke problemer eller situationer, så kunne han sikkert aldrig drømme om at sladre. Og hvis han som lille engang har sladret til jeres forældre, er det tilgivet, for det var jo noget andet, da I var små... I vil altid være partners in crime

Mand og kvinde krammer hinanden til arrangement
Din bror kan hjælpe dig med at forstå andre mænd.© iStock

3. Han kan oversætte mandesprog

Du kender vist godt det, når en mand kaster forskellige hentydninger din vej, uden du aner, hvad der foregår. Eksempelvis når han ikke har svaret længe eller skriver for meget. Det er et helt mande-kodesprog, som vi kvinder kan have store udfordringer med at forstå. 

Din bror er altid den bedste oversætter, når du har brug for at komme ind i hovedet på en mand – og han pakker det aldrig ind, hvilket gør ham til din ærligste ven! 

4. Han ved, hvad der er godt for dig

Om det handler om beklædning, uddannelse, forældre eller kærester. Det er ikke altid, at han får lov til at bestemme, men han har sikkert altid en mening, når det kommer til, hvad der er bedst for dig.

Hvis I er flere søskende i familien, er der også altid nogle bestemte roller. Her kan du læse, hvilken rolle du har i søskendeflokken. 

Mand og kvinde griner sammen
Din bror kan altid få dig til at grine.© iStock

5. Han hjælper dig altid

Hvis du er endt et sted, hvor du ingen mulighed har for at komme hjem, ved du, at han altid kun er et opkald væk. Han er sikkert sød til at hente og bringe dig, hvis du ikke selv kan køre. 

Derudover tænker han over, om du har brug for noget – enten mad, han kan tage med på vejen hjem, eller hjælpe dig med at flytte, hvis det er sådan en situation, du står i. Du kan altid regne 100 procent med hans hjælp – og det samme kan han fra dig!

6. Han får dig altid til at grine

Der er simpelthen ikke nogen, der kan måle sig med din brors gode (eller dårlige!) humor. Uanset om du er i dårligt humør eller er stresset, så kan selv den mindste bemærkning få dig til at bryde ud i et grineflip – for lige netop din bror kender dig så godt, at han ved, når du har behov for at smile og grine, og missionen fuldendes altid for ham! 

Vil du deltage i konkurrencer, læse flere spændende artikler og nyheder, så tilmeld dig nyhedsbrevet her.