Barnedåbsgave
Find den perfekte barnedåbsgave du kan give eller ønske her.© Getty Images, Henrikorsnes.dk, Parcellet.dk, Lirumlarumleg.dk, Legebutikken.dk

30 søde, sjove og fine barnedåbsgaver, du kan give

Hvad med at give en personlig barnedåbsgave?

13. januar 2022 af Camilla Stubbe

Skal din lille blyp døbes, og mangler du inspiration til ønskelisten? Eller har du fået en invitation til barnedåb og er nu på udkig efter den helt perfekte barnedåbsgave? Så frygt ej! Vi har samlet 30 idéer til barnedåbsgaver, hvor der enten helt sikkert er noget, du søger, eller som kan give dig inspiration til den oplagte barnedåbsgave. 

Den perfekte gave til barnedåb

Uanset om du vil give et stykke tøj, legetøj, bøger eller en mere personlig gave, kan du finde vildt søde og fine eksempler i denne artikel. Der er både noget for drenge og piger, og de fleste af barnedåbsgaverne kan fås i forskellige farver og størrelser. 

Vi garanterer dig for, at du helt sikkert er et skridt nærmere den perfekte barnedåbsgave eller ønskeliste med disse 30 gaveidéer.

1. Flagstang

Hvad med en barnedåbsgave, som kan bruges hele livet? Giv en fin flagstang, som barnet kan bruge hvert år på sin fødselsdag. Hvad sødere end tanken om, at barnet tænker på dig, hver gang flaget står fremme?

Pssst... Flagstangen kan også graveres, så barnets navn kan stå på foden af flagstangen.

Køb den til 375 kroner her.

Barnedåbsgave: Flagstang
Giv en fin flagstang i dåbsgave, som barnet kan bruge hvert år på sin fødselsdag.© Henrikorsnes.dk

2. H.C. Andersen Eventyrbog

En oplagt barnedåbsgave, som uden tvivl vil falde i god jord. Det er jo en gave, som du også kan få glæde af, når du læser højt for den lille mus. Og hvad bedre at læse højt end de fantastiske eventyr fra ingen ringere end H. C. Andersen? 

Få fingrene i den til 299,95 kroner lige her.

Barnedåbsgave: H.C. Andersen-bog
En oplagt barnedåbsgave, som uden tvivl vil falde i god jord.© Bog-ide.dk

3. Personlig dåbsstol

Vi er vilde med personlige barnedåbsgaver, og denne her er da alt for sød! Giv en børnestol, hvorpå der står barnets navn, dato, klokkeslæt, vægt, længde og en lille hilsen fra dig. Dåbsstolen fås i flere farver med forskellige motiver/dyr.

Køb den til 406 kroner lige her.

Barnedåbsgave: Personlig stol
Hvad med at give en personlig barnedåbsgave?© Rofa.dk

4. Hjerteformet smykkeskrin

Dette virkelig fine smykkeskrin formet som et hjerte med en lille sløjfe er da en vildt sød barnedåbsgave. Det kan barnet bruge altid til at opbevare sine smykker eller andre små nips. Og ikke nok med det, så kan du også få graveret navn og dato. SÅ sød en barnedåbsgave!

Du kan købe det til 175 kroner her.

Barnedåbsgave: Smykkeskrin
Få graveret navn og dato på dette fine smukkeskrin som barnedåbsgave.© Henrikorsnes.dk

5. Koala-trækdyr

Skal barnet have noget at lege med i barnedåbsgave? Hvad med dette vild sjove og søde trækdyr? Koalaen er da for cute og så endda med en lille fugl ovenpå hovedet sat fast med en fjeder! Det må da være en af de bedste barnedåbsgaver på gavebordet.

Køb det til 209 kroner her.

Barnedåbsgave: Trækdyr
Skal barnet have noget at lege med i barnedåbsgave?© Parcellet.dk

6. Sparebøsse med Bamse

En traditionel og god barnedåbsgave er en sparebøsse, som barnet senere kan gemme sin lommepenge i. Vi synes simpelthen, at denne her er for sød: En forsølvet Bamse med hans genkendelige røde halstørklæde. Denne barnedåbsgave vil pynte på ethvert børneværelse.

Du kan købe den til 350 kroner lige her.

Barnedåbsgave: Sparebøsse
En sparebøsse er en traditionel og god barnedåbsgave.© Guldsmedoestergaard.dk

7. Babypakke med personligt navn

Vil du gerne give en personlig barnedåbsgave, men har svært ved at finde på, hvad det præcist skal være? Hvad med en babypakke bestående af stofbleer, sutter, hagesmække, bagehåndklæde med mere? Du kan få barnets navn broderet på og selv vælge farvetemaet på babypakken. Praktisk, personlig og vildt sød!

Køb pakken til 684,95 kroner her.

Barnedåbsgave: Babypakke
Giv en personlig, praktisk og sød barnedåbsgave!© Babybroderi.dk

8. Bobles-legetøj

Har du svært ved at finde på barnedåbsgaveønsker? Så kan du med fordel ønske noget sjovt Bobles-legetøj. Det får barnet aktiveret, og der kan leges alt muligt forskelligt på/med dem. De fås i mange farver og former, og det vil klart være en oplagt, god idé til en barnedåbsgave.

Køb den til 349,95 kroner her.

Barnedåbsgave: Bobles-legetøj
Bobles-legetøj vil være en oplagt, god idé til en barnedåbsgave.© Lirumlarumleg.dk

9. Halskæde med engel

Vil du give en smuk og mindeværdig barnedåbsgave? Hvad så med en sølvhalskæde med et engel-vedhæng? Du kan jo skrive i kortet, at englen forestiller en skytsengel, som vil passe godt på barnet. Det er da en perfekt barnedåbsgave, som du stolt kan medbringe til barnedåben.

Du kan købe den her til 350 kroner.

Barnedåbsgave: Halskæde med engel-vedhæng
Hvad med at give en smuk og mindeværdig barnedåbsgave?© Guldsmedborup.dk

10. Bog med melodier

Mange småbørn er vilde med bøger, hvor de bliver aktiveret ved at skulle trykke på en knap for så at høre en lyd. Med denne bog som barnedåbsgave kan barnet lytte til melodier fra kendte børnesange og dermed også lære at synge med på sangene. En god barnedåbsgave som heller ikke vælter budgettet.

Køb den til 169 kroner her.

Barnedåbsgave: Bog med melodier
En god barnedåbsgave som heller ikke vælter budgettet.© Br.dk

11. Mindeboks

Giv en barnedåbsgave, som både forældre og barnet vil få glæde af. En mindeboks som indeholder en masse finde ting til at mindes barnets små og store øjeblikke. I boksen er der både en lille æske til mælketænderne, en stofpose til de første små sko, et målebånd og meget mere. Så fin lille æske, som vil være en mindeværdig barnedåbsgave gennem barndommen.

Køb den til 749,95 kroner lige her.

Barnedåbsgave: Mindeboks
Giv en barnedåbsgave, som både forældre og barnet vil få glæde af.© Lirumlarumleg.dk

12. Sutsko med Mickey Mouse

Er du i tvivl om, hvad du skal give i barnedåbsgave? Så kan du give et par små sko i gave. Vi bliver helt bløde i knæene over disse små Mickey Mouse sko! De er seriøst for cute! Skoene fås fra størrelse 12/13-25, og så er der endda skridsikker-sål på dem. Hvis de fandtes i større størrelser, stod de også på vores ønskeliste... 

Få fat i dem til 99 kroner lige her.

Barnedåbsgave: Sutsko
Du kan give et par små, søde sutsko i barnedåbsgave.© Hm.dk

13. Børnebestik med Løvernes Konge

At gave børnebestik er en meget klassisk barnedåbsgave, og det forstår vi godt! Det er praktisk til, når barnet selv begynder at spise med bestik, og så er det jo bare vanvittig sødt med alle de motiver, du kan få på! Dette bestiksæt er med Løvernes Konge, og vi er vilde med det! Det fås  også med andre Disney-figurer og graveringer. 

Køb det til 425 kroner her.

Barnedåbsgave: Børnebestik
Børnebestik er en meget klassisk barnedåbsgave.© Guldsmedoestergaard.dk

14. Gyngehest med navn

Giv den fineste barnedåbsgave med denne dådyrsgyngehest, hvor du kan få skrevet barnets navn på. Detaljerne er SÅ fine: Hjerterne på numsen, hornene i guld og de små øjenvipper. En virkelig fin barnedåbsgave, som barnet helt sikkert vil elske at lege på.

Du kan købe gyngehesten med navn til 648 kroner lige her.

Barnedåbsgave: Gyngehest med navn
En virkelig fin barnedåbsgave, som barnet helt sikkert vil elske at lege på.© Rofa.dk

15. Navnetog med dyr

Skal barnet have en barnedåbsgave, som de kan bruge i flere år fra nu? Så kan du give et navnetog. Toget kan stilles frem, når barnet har fødselsdag, og der kan købes og samles på flere forskellige dele. Nogle dele er med bogstaver, nogle er med tal mens andre her plads til lys. Navnetoget er en vildt god dåbsgave – dette her er med dyr, men det fås også med mange andre figurer og farver.

Køb delene til toget til 59,95 kroner her.

Barnedåbsgave: Navnetog med dyr
Skal barnet have en barnedåbsgave, som de kan bruge i flere år fra nu?© Legebutikken.dk

16. Stjernetegnsfigur

Her på redaktionen er vi vilde med stjernetegn, og alt der hører til! Derfor synes vi, at denne barnedåbsgave er helt perfekt til en lille Fisk, Tyr, Løve og så videre. En stjernetegnfigur med små nøgleord, der beskriver barnets stjernetegn. Så sød en barnedåbsgave, og så vil den pynte på ethvert børneværelse.

Køb stjernetegnsfiguren til 149 kroner lige her.

Barnedåbsgave: Stjernetegn
Denne barnedåbsgave med stjernetegn, synes vi, er helt perfekt til en lille Fisk, Tyr eller måske Løve.© Nemmegaver.dk

17. Fotoramme med personlig gravering

Denne barnedåbsgave vi forældrene helt sikkert blive glade for. Det er nemlig en personlig fotoramme med gravering af barnets navn, fødselsdato, dåbsdato, vægt og længde. Rammen kan stå pænt fremme hele tiden med et billede af barnet, som kan udskiftes i takt med at barnet bliver ældre. 

Køb fotorammen til 495 kroner inklusiv gravering her.

Barnedåbsgave: Fotoramme med gravering
Denne barnedåbsgave vi forældrene helt sikkert blive glade for.© Dahlsgravering.dk

18. Musiksæt med instrumenter

Det er måske barnet, der bliver mest glad for denne barnedåbsgave. Det er nemlig et musiksæt med forskellige instrumenter såsom en tamburin og en lille xylofon. Alle dele kommer i en fin lille kasse med håndtag, som barnet kan medbringe overalt. En musikalsk lille barnedåbsgave!

Du kan købe det til 375 kroner her.

Barnedåbsgave: Musiksæt med instrumenter
Giv en musikalsk lille barnedåbsgave.© Magasin.dk

19. Gåvogn

En oplagt barnedåbsgave er en gåvogn. Børn bliver typisk døbt inden de lære at gå, så derfor vil denne gåvogn være en god dåbsgave. Den er sjov for barnet at lege med, og så kan den hjælpe dem med at lære at gå. Endnu en praktisk, sjov og god idé til en barnedåbsgave.

Køb den til 299 kroner lige her.

Barnedåbsgave: Gåvogn
Endnu en praktisk, sjov og god idé til en barnedåbsgave.© Jollyroom.dk

20. Juniorsengetøj med dyr

Børn vokser som ukrudt, og før forældrene ser sig om, skal de bruge en større seng til den knap så lille blyp. Derfor vil de helt sikkert blive glade for en barnedåbsgave med et sæt sengetøj, der passer til en juniordyne. Der findes mange supersøde motiver med traktorer, dyr og blomster i forskellige farver at vælge imellem.

Køb det til 479 kroner her.

Barnedåbsgave: Juniorsengetøj
Forældrene vil sikkert blive glade for et sæt sengetøj, der passer til en juniordyne.© Parcellet.dk

21. Nattøjssæt med Chip og Chap

Børn kan altid bruge tøj, og de vokser hurtigt fra én størrelse til en anden. Derfor er det en god idé med nattøj i barnedåbsgave. Vi har fundet dette virkelig søde natsæt med Chip og Chap, som fås fra størrelsen 50-104. Der findes dog også mange andre motiver og farver, så du er sikker på at finde en barnedåbsgave, der passer perfekt til musen.

Køb et sæt med to for 179 kroner her. 

Barnedåbsgave: Nattøj
Det er en god idé med et sæt nattøj i barnedåbsgave.© Hm.dk

22. Natlampe med sky

Hvad med at give en barnedåbsgave, som skaber tryghed for barnet? Denne fine natlampe, som er formet som en sky med en lille hat (super cute), vil skabe ro og tryghed for barnet, når det skal sove. Det er helt sikkert også en barnedåbsgave, som forældrene vil sætte pris på.

Få fingrene i natlampen til 379 kroner her.

Barnedåbsgave: Natlampe
Hvad med at give en barnedåbsgave, som skaber tryghed for barnet?© Parcellet.dk

23. Nusseklud med bamse på

Kan barnet få nok nusseklude? Helt sikkert ikke. Derfor kan du med fordel give en blød og lækker nusseklud i barnedåbsgave. Gaven bryder ikke budgettet og vil med garanti blive et hit hos barnet. Der findes mange forskellige farver og nusseklude med forskellige bamser på. 

Køb den til 179,95 kroner her.

Barnedåbsgave: Nusseklud
Du kan med fordel give en blød og lækker nusseklud i barnedåbsgave.© Legebutikken.dk

24. Aktivitetstæppe

Giv en barnedåbsgave, som fremmer barnets udvikling og motorik. Med et aktivitetstæppe som dette, kan barnet ligge, kigge og gribe ud efter de sjove dyr og figurer der hænger på tæppets stænger. En god barnedåbsgave, som forældrene sikkert også vil sætte pris på, når de sætter sig med en kop kaffe, mens barnet ligger og underholder sig selv. 

Køb det til 723,75 kroner lige her.

Barnedåbsgave: Aktivitetstæppe
Giv en barnedåbsgave, som fremmer barnets udvikling og motorik.© Jollyroom.dk

25. Dåbsrør

Dette må nok være en af de mest perfekte barnedåbsgaver at give: Et personligt dåbsrør. På det fine dåbsrør kan du nemlig få graveret barnets navn og dåbsdato, og så kan barnets dåbsattest blive flot og godt bevaret for altid. Dette dåbsrør med bamser i enderne, vil være rigtig fin på en hylde på børneværelset.

Køb det til 399,95 kroner uden gravering her.

Barnedåbsgave: Dåbsrør
Nok en af de mest perfekte barnedåbsgaver at give: Et personligt dåbsrør.© Babybroderi.dk

26. Uro med dyr

Giv en uro i barnedåbsgave, som kan hænge over barnets seng/krybbe. Den vil fange barnets opmærksomhed, og kan skabe en form for tryghed og distrahering, når barnet lægges for sig selv. De fåes i mange forskellige farver med forskellige dyr, og så kan du endda få nogle uroer, der spiller en lille lyd for barnet. Så sød en barnedåbsgave at give!

Køb uroen til 149 kroner lige her.

Barnedåbsgave: Uro
Giv en uro i barnedåbsgave, som kan hænge over barnets seng/krybbe. © Mammashop.dk

27. Gåbil med navn

Wauw! Vi er vilde med denne her personlige og seje barnedåbsgave. Det er nemlig en smart gåbil, hvor barnet kan sidde på i bilen og skubbe bilen fremad med fødderne, mens de styrer på rettet. Gåbilen er virkelig retro, og SÅ cool med barnets eget navn på siden. 

Køb gåbilen til 732 kroner her.

Barnedåbsgave: Gåbil
Vi er vilde med denne her personlige, seje og retro barnedåbsgave.© Rofa.dk

28. Legetelt

Skal du til barnedåb ved en lille mus med royale fornemmelser? Så er dette legetelt en oplagt gave! Det ligner nemlig et rigtigt slot, som barnet kan kravle ind i og lege med. Det er praktisk, da det nemt kan slås sammen igen, så det ikke fylder. Smart og flot barnedåbsgave!

Køb det til 279 kroner lige her.

Barnedåbsgave: Legetelt
Skal du til barnedåb hos en lille prinsesse, kan du give denne barnedåbsgave.© Mammashop.dk

29. Aftrykssæt til fødder og hænder

Giv en barnedåbsgave, som forældre og barn vil huske for altid. Dette aftrykssæt til barnets hænder og fødder vil skabe et minde, som de altid vil kunne kigge tilbage på. En virkelig fin og mindeværdig barnedåbsgave. 

Køb det til 119 kroner her.

Barnedåbsgave: Aftrykssæt
Giv en barnedåbsgave, som forældre og barn vil huske for altid. © Modernhouse.dk

30. Fødselsplakat

Giv en personlig barnedåbsgave, som vil pynte på væggene på barnets værelse. Nemlig en fødselsplakat i ramme, hvor barnets navn, fødselsdato, -tidspunkt, -vægt og -længde står på. Plakaten findes med forskellige farver til ballonerne og med forskellige dyr – men hvor sødt er dette pindsvin ikke lige?

Køb plakaten inklusiv ramme fra 255 kroner her.

Barnedåbsgave: Fødselsplakat
Giv en personlig barnedåbsgave, som vil pynte på væggene på barnets værelse.© Plakatdyr.dk

Fandt du den perfekte barnedåbsgave?

Uanset hvad er vi sikre på, at du fik en masse inspiration til en barnedåbsgave eller til et par ønsker til ønskelisten, hvis altså det er dig, som holder barnedåben. 

En ønskeliste er dog bare én ting ud af mange, som der skal være styr på til barnets store dåbsdag. Defor har vi også lavet en artikel med en række gode tips til planlægningen af barnedåben, som kan hjælpe dig godt på vej, når du planlægger barnedåben.

Rigtig god fornøjelse og god barnedåb!

Vil du have inspiration, brugbare guides og underholdning? Så tilmeld dig nyhedsbrevet her.

Du vil (garanteret) også kunne lide