Sur teenager
Får I også helt lyst til at ringe og undskylde til jeres forældre, når i læser de her 13 ting?© Getty Images

13 barnlige ting, du gjorde, da du boede hjemme hos dine forældre

Er du også blevet sur på din mor, fordi hun ikke havde vasket den trøje, du skulle have på?

15. oktober 2021 af Isabella Wedel Hansen

1. Du forventede, at dine forældre kørte dig til og fra alle dine sportsaktiviteter. Hvad skulle de ellers bruge deres tid på? 

2. Du forventede, at dine forældre hentede dig fra en fest midt om natten. Nattesøvn i deres alder er alligevel overvurderet. 

3. Du troede, at dine forældres liv kun handlede om dig. Når ja, og måske en lille smule om dine andre søskendes også – men det var så også det. 

4. Du forventede, at dine forældre inviterede dig med på sommerferie hvert år. Betalt og inklusiv lommepenge naturligvis.

5. Du forventede, at de tog telefonen, mens de var på arbejde for at hjælpe dig med noget SUPER vigtigt. (Læs: fuldstændig ligegyldigt).

6. Du forventede, at de stod til rådighed alle døgnets timer, når du skulle have hjælp med en skoleopgave. Og bagefter skældte du dem ud over, at de ikke kunne huske ALT, hvad de havde lært for 30 år siden i folkeskolen, og derfor ikke kunne hjælpe dig ordenligt. 

7. Du stillede din tallerken på køkkenbordet og gik. For den kom jo altid på magisk vis ind i opvaskemaskinen af sig selv efter et stykke tid.

8. Du brugte din mors make-up og hårting. Og benægtede selvfølgelig, når hun kom og spurgte, hvorfor hendes læbestift pludselig var blevet helt smattet.

9. Du rodede i dine forældres skuffer og skabe uden overhovedet at overveje, at de måske kunne have nogle private ting liggende. Nej nej, dine forældre kunne da ikke have nogen ting, som du ikke måtte se.

10. Du blev sur på din mor, fordi hun ikke havde vasket den trøje, du ville have på i aften. For helt ærligt, hun kunne da godt regne ud, at det var dén, du ville have på.

11. Du blev sur over, at der aldrig var noget ordentligt mad i køleskabet. Selvom det i virkeligheden var propfyldt med alt muligt lækkert, som du ville ønske, du kunne have i det SU-køleskab, du har i dag.

12. Du brokkede dig over, at aftensmaden var kedelig, og at det var anden gang i denne her måned, at I skulle have spaghetti. Selvom du i dag snildt kan spise det samme fire dage i træk for at spare lidt penge.

13. Du spiste en stor portion snacks, en halv time inden aftensmaden var færdig, så du ikke kunne spise noget af den mad, dine forældre lige havde brugt halvanden time på at lave. Men hey, de kunne jo også bare have sørget for, at det var færdigt, da du var sulten, ikke?

Vil du have inspiration, brugbare guides og underholdning? Så tilmeld dig nyhedsbrevet her

Du vil (garanteret) også kunne lide