Træt mor med baby
‘Jeg må lige google, hvorfor du gør det der.’© Getty Images

11 tanker, du sikkert har haft, hvis du for nyligt er blevet mor for første gang

Din browserhistorik afslører, hvor mange timer du egentlig har brugt Hestenets debatforum…

10. august 2022 af Rie Louise Kirkebjerg

1. ‘Tænk, at jeg har brugt ni måneder på at gro noget, der minder om verdens mest hidsige baby ud af tisseren.’ Puha, dit temperament komme for alvor på prøve. 

2. ‘Fald nu i søvn!’ Hvor mange gange er du nødt til at skråle falsk med på Elefantens Vuggevise, før baby bare kniber øjnene en lille smule sammen?

3. ‘Okay, nu savner jeg dig.’ Vågn, vågn, vågn!

4. ‘Jeg må lige google, hvorfor du gør det der.’ Din browserhistorik afslører, hvor mange timer du egentlig har brugt Hestenets debatforum…

5. ‘Mon et glas rødvin ville gå godt til pære-banan yoghurt?’ Det er i hvert fald det bedste, du kan tilbyde dine veninder, når de pludselig sender en besked om, at de kommer et smut forbi.

6. ‘Farvel til de gamle bryster og hej til de nye.’ Men de er faktisk lidt smarte. Dit multitasking-tænkende jeg havde smidt patten hen på babysædet og ammet ungen, mens du alligevel kørte bil – hvis du måtte altså!

7. ‘Hvordan i alverden har andre mødre tid til at bage bunkevis af speltboller og lave hjemmelavet øko-æblegrød til ungen?’ Du fejrer dagens bedrift, når både du og baby har fået tøj på.

8. ‘Jeg glæder mig til, du bliver ældre.’ Det bliver så meget sjovere at være mor, når din baby kan fortælle, om han eller hun har haft en god dag i skolen, og om madpakken med en overraskelses-frugtstang var et hit. 

9. ‘Årh, du må ALDRIG blive ældre.’ Lille snulle-mulle-fnulle-hulla-gøj!

10. ‘Mor-politiet kan rende mig!’ Lille Noah kommer altså til at sove i jeres soveværelse, til han selv siger fra. Om så han er 36 år.

11. ‘Hvad brugte jeg mit liv på, før du kom til verden?’ Pludselig virker dilemmaet om sneaks eller stilletter til julefrokosten ikke så altafgørende. Vel?