Barnevognskæder til din barnevogn
Er du på udkig efter en fin barnevognskæde?© Getty Images, Luksusbaby.dk, Onskeborn.dk, Babygear.dk, Kids-world.dk

10 flotte og søde barnevognskæder, der vil pynte enhver barnevogn

Skal du have en barnevognskæde til din barnevogn?

30. januar 2022 af Camilla Stubbe

Har du netop færdiggjort jagten på den helt perfekte barnevogn, som du skal skubbe lille musen i det næste lange stykke tid? Så mangler du jo kun én ting før, du er klar til at få nogle kilometer i fødderne og under hjulene på barnevognen – nemlig en barnevognskæde! 

Hvis du tænker, at du skal da selvfølgelig have en barnevognskæde, skal du bare fortsætte med at læse denne artikel. Vi har nemlig fundet 10 flotte og søde barnevognskæder til dig her.

Hvorfor købe en barnevognskæde?

Ikke nok med at barnevognskæder pynter og ser pæne og søde ud, så har de altså også en praktisk funktion for din lille baby. Barnevognskæder hænger nemlig i skærmen på barnevognen, så din baby kan ligge og kigge op på kæden. For nogle små pus giver det en form for tryghed, mens det for andre er en form for underholdning, hvis der er klokker og masser af farver på barnevognskæden. What's not to like?

Barnevognskæder
Mon denne lille mus kigger på en barnevognskæde?© Getty Images

1. Barnevognskæde med båd, skib og fisk

Vi er helt vilde med denne her søde, hæklede barnevognskæde, som er i et gennemført maritimt tema. Hvor cute er de små fisk ikke lige? Dette er den perfekte barnevognskæde til dig, der ønsker diskrete farver, uden det bliver for ensformigt.

Køb barnevognskæden til 299,95 kroner her.

Barnevognskæde med båd, skib og fisk
Hvor cute er de små fisk på denne barnevognskæde lige?© Luksusbaby.dk

2. Barnevognskæde med små bamser

Denne her barnevognskæde ser simpelthen så blød ud, at vi får helt lyst til at ae den. På kæden er der to bamser, som ligner at de klatrer rundt på kæden. De er virkelig nuser! Og så er de i nogle rigtige fine farver, som vil passe til enhver barnevogn.

Få fingrene i denne fine barnevognskæde til 219,95 kroner her.

Barnevognskæde med bamser
Barnevognskæden ser så blød ud, at vi får lyst til at ae den!© Kids-world.dk

3. Barnevognskæde med en lille sky

Hvad bedre til at få din lille guldklump til at sove end en barnevognskæde med en fin, lille sky hængende? Det ved vi altså heller ikke. Detaljerne er så fine med øjenvipper på skyen, små hæklede kugler på kæden og bløde plysblade, som hænger ved siden af skyen. 

Du kan købe barnevognskæden til 279,95 kroner her.

Barnevognskæde med sky
Hvad bedre end en barnevognskæde med en lille sky til at få din guldklump til at sove?© Jollyroom.dk

4. Barnevognskæde med masser af farver

Er du på udkig efter en kæde til barnevognen, som virkelig vil fange din babys opmærksomhed? Så er denne barnevognskæde et oplagt valg! Den er fyldt med skønne farver, og i midten sidder en lille klokke, som bjælder, hvis du vipper lidt med barnevognen. SÅ fin og sød med den grønne frø og den gule and.

Køb det skønne barnevognsophæng til 142 kroner lige her.

Barnevognskæde med masser af farver
På denne barnevognskæde sidder en lille klokke, som kan fange din babys opmærksomhed.© Babygear.dk

5. En enkel og simpel barnevognskæde

Hvis du gerne vil have en barnevognskæde, men du ikke er på udkig efter en spækket med farver, dyr, klokker eller andet i den stil – så er dette den perfekte kæde til din barnevogn. Den er enkelt og i diskrete farver samtidig med at den er fyldt med simple detaljer. 

Du kan finde barnevognsophænget til 299,95 kroner her.

Simpel og enkel barnevognskæde
Er du ikke til farver, dyr og klokker? Så er denne barnevognskæde noget for dig!© Kids-world.dk

6. Barnevognskæde fra Kay Boyesen

Hvis du i forvejen er vild med de flotte træfigurer fra Kay Boyesen, er denne barnevognskæde jo nærmest skabt til dig. Den har nemlig fire af de ikoniske figurer hængende, som er adskilt af flotte kugler i traditionelle Kay Boyesen-farver. Det får enhver barnevogn til at se helt unik ud. 

Køb barnevognskæden til 499,95 kroner lige her.

Barnevognskæde fra Kay Boyesen
Denne barnevognskæde er helt unik med de flotte figurer og farver.© Onskeborn.dk

7. Barnevognskæde inspireret af skoven

Skal du have den perfekte barnevognskæde til din lille skovtrold? Så skal du da have fingrene i denne her! Dette barnevognsophæng er nemlig fyldt med dyr og svampe, som du kan finde i skovens gyldne bund. De er alle sammen hæklede og i de fineste farver, som afspejler naturen. 

Du kan købe barnevognskæden til 299 kroner her.

Barnevognskæde inspireret af skoven
Den perfekte barnevognskæde til din lille skovtrold.© Jollyroom.dk

8. Barnevognskæde med elefanter

Årh, sikke en sød barnevognskæde! Den har skiftevis grå og lyserøde trækugler på, som er afskilt af de tre fineste elefanter i forskelligt mønstret stof. Vi er ret så vilde med den her, som vi er sikre på, vil pynte din barnevogn.

Du kan købe barnevognskæden med de tre elefanter til 199 kroner her.

Barnevognskæde med elefanter
Hvad med denne fine barnevognskæde med elefanter i forskelligt mønster?© Jollyroom.dk

9. Barnevognskæde med mus

Kan du lige forestille dig, hvor sødt det vil se ud med denne barnevognskæde hængende på din barnevogn? SÅ sød med de to kærlighedsmus og hjertet i midten. Og ikke nok med det er der små klokker i hver side af kæden, som kan fange din babys opmærksomhed, hvis du får barnevognen til at hoppe lidt. 

Få fat i denne fine barnevognskæde til 142 kroner lige her.

Barnevognskæde med mus
SÅ sød en barnevognskæde med de to kærlighedsmus og hjertet i midten!© Babygear.dk

10. Gør-det-selv barnevognskæde

Er du den kreative type, kan du også selv hækle din egen barnevognskæde. Vi har fundet denne vildt søde opskrift på to næsehorn, som slet ikke er til at stå for. Faktisk hedder næsehornene Hollie og Herman – hvor mega cute er det ikke lige?

Du kan hente opskriften gratis lige her. På samme side kan du købe garn i de farver, som du gerne vil hækle barnevognskæden i.

Barnevognskæde med flodheste
Har du overvejet at hækle din egen barnevognskæde?© Hobbii.dk

Fandt du den perfekte barnevognskæde?

Så kan det måske være, at du skal gå i krig med at finde nogle super fine navnesutter eller gåvogne? Der er nemlig SÅ meget fint og sødt babytilbehør, som du kan købe til dig selv, ønske dig til jul eller give i gave som eksempelvis barnedåbsgave eller til et babyshower!

Vi kunne vist alle sammen helt sikkert købe os fattige i bamser, klodser, bøger, sparkedragter – you name it – til de allermindste personer i vores liv.

Vil du have inspiration, brugbare guides og underholdning? Så tilmeld dig nyhedsbrevet her.