Forsyn dit barns tøj med strygemærker og undgå at miste det

Strygemærker gør livet nemmere for dig, dit barn og dit barns pædagoger.

7. marts 2023 af Annoncør

I en travl hverdag kan det pludselig gå op for én, at de nuttede smækbukser eller den behagelige bodystocking har forladt garderoben. Men hvornår er det lige sket, og hvor i alverden er tøjet nu? Tja, ofte er det desværre forsvundet for good.

Imidlertid findes der en meget nem løsning på problemet. Den hedder strygemærker, og de smarte mærker kan forhindre mangt et stykke tøj i at forlise. De gør det nemmere for både dig, dit barn og barnets pædagoger at kende tøjet og sikre, at det kommer med den rette ejermand hjem.

Gammelt husmodertrick i nye klæder

Det er et gammelt husmodertrick at stryge mærker i tøjet, men det er bestemt ikke gået af mode. I dag fås strygemærker i et hav af kreative udformninger med alt fra navne til billeder og figurer. På den måde kan du og dit barn vælge de mærkater, der gør det nemmere for netop jer at holde styr på klunset - også når det forlader klædeskabet.

Det behøver ikke at tage meget mere end en eftermiddag at forsyne dit barns tøj med strygemærker. Og når arbejdet er gjort, vil du takke dig selv. Det gør det nemlig utrolig meget nemmere både at undgå at miste tøjet i første omgang, men også at få det tilbage igen, hvis du skulle miste det.

Dit barn vil sikkert også takke dig, blandt andet fordi det kan være ret sjovt at have sit eget navn eller måske yndlingsfigur strøget ind i tøjet. I dag er der mange sjove muligheder for at vælge kreative og personlige strygemærker, så du kan med fordel give det gamle husmodertrick et twist.

Strygemærker med navne, billeder og figurer

Som nævnt kan strygemærker forsynes med alt fra navne til billeder og figurer. Du kan med andre ord designe dine egne strygemærker, så tøjet på én gang bliver mere personligt og nemt at finde. Det kan være sjovt at udvælge mærkerne sammen med barnet, så han eller hun bliver ekstra begejstret for garderoben.

Det mest almindelige er at stryge navnemærker i tøjet. Det vil gøre livet i institutionen en del nemmere, fordi pædagogerne altid vil være i stand til at finde dit barns tøj. Hvis dit barn kan læse (eller bare genkende sit navn på udseendet), vil det også være en hjælp for ham eller hende.

Men for nogle vil det være en bedre løsning at forsyne tøjet med billeder eller figurer, fordi de kan være nemmere at aflæse for barnet. Stryger du et billede af barnet selv i nakken på trøjen, er der ikke nogen tvivl om, hvem den tilhører. Men det kan også være, at det vil være en sjov idé at lade Bamse og Kylling eller Kaj og Andrea pryde tøjet. Det vil med al sandsynlighed gøre barnet ellevild med det nye strygemærke, og det skal garanteres vises frem til alle vennerne og veninderne.