Det her Disney-bryllup er så magisk, at det kan gøre enhver fan grøn af misundelse

Som Ariel ville synge: Vi vil giiiiftes som dem

8. oktober 2016 af Diana Bjerregaard Kristensen

Elsker du Disney? Dah, hvem gør ikke det?! Nå, men i så fald kan du godt gøre dig klar til at tabe kæben lige om lidt...

Et par fra USA, Ashley og Ty, holdt nemlig et bryllup sidste år, hvor temaet fra start til slut var Disney (et ekstra tillykke til Ashley med at finde en mand, der var med på den), og som gør os grønne af misundelse. 

Det er den bedste fest, vi har set, siden bedårende Belle blev inviteret til middag på Udyrets slot til tonerne af Vær vor gæst.

Rendyrket Disney-magi

Bruden har altid været fan af alt fra Disney, og eventyrlighederne startede allerede, da brudgommen Ty friede til hende foran Torneroses slot i Disneyland.

Herefter blev Disney den røde tråd gennem parrets bryllup, og det må have været intet mindre end magisk at være gæst.

Alverdens detaljer – fra alt fra Frost til Askepot – blev vækket til live, og herunder kan du se, præcis hvordan det gik for sig.

Suk. Som Ariel ville synge: Vi vil giiiiftes som dem...

1. Den lille havfrue

Mon ikke Ariel ville snuppe dinglehopperen til sit lange røde hår? Og der er selvfølgelig også en pibe på bordet, som Skralde kunne have spillet magisk musik på.

2. Skønheden og Udyret

Det hyggeligste (te)selskab med lysestagen Lumiere, tepotten Mrs. Potts og lille Chip (her kan du se, hvem der skal spille dem i spillefilmsudgaven af Skønheden og Udyret) – og selvfølgelig den fortryllede rose i midten. 

3. Snehvide

Skulle det forestille at være en sund snack? Ha, så let narrer du ikke os – vi HAR set Snehvide!

4. Askepot

Guld- og sølvgræskar og en ægte karet, der kun er Askepot værdig! Det eneste, der mangler, er glaskoen – hvem har taget den? De onde stedsøstre? 

5. Frost

Uh, vi kan næsten mærke kulden – vi kunne godt bruge Prinsesse Anna til at lette stemningen lidt.

6. Tornerose

Der var selvfølgelig et stort lyserødt Tornerose-slot med til festen. Det var jo der, det hele begyndte for det Disney-elskende par med det sødeste frieri. Suk! 

7. Alice i Eventyrland 

Den Gale Hattemager inviterede til et magisk teselskab, men vi mangler nu den hvide Hr. Kanin – han er nok bare kommet for sent...

8. Op

Vi kan godt forstå, at Ellie og Carls lænestole fra Op er på toppen af bryllupskagen, for deres kærlighedshistorie er bare så sød – og et af de øjeblikke fra Disney, der fik os alle til at græde

Vi kan ikke afvise, at vi også ville have knebet en tåre, hvis vi havde været med til brylluppet... Okay, det havde vi. Så smukt, altså!