Mor og datter
Fortjener din mor et ekstra stort ‘tak’? © Getty Images

11 simple ting, du ikke har takket din mor for – men som hun uden tvivl fortjener en tak for

Tak, fordi hun altid bekymrer sig om dig

14. maj 2019 af Simone Overgaard Aaberg

1. Tak, fordi hun altid var lynhurtig med plastre og kram, når du snublede som barn. Uanset hvor tosset hun synes, det var, at der skulle plaster på en blå bule, så var hjælpen altid klar. 

2. Tak, fordi hun stadig altid står klar med en skulder at græde ud ved. Voksenlivets problemer kræver stadig et kram fra mor. 

3. Tak, fordi hun holdte dig ud i teenageårene. Det har ikke altid været lutter lagkage, men du var aldrig i tvivl om, at hun elskede dig højere end livet selv.

4. Tak, fordi hun altid stod med åbne arme, når du havde veninder med hjem. Du ved godt, at det med al den larm, sang og fjolleri ikke altid har været en udsøgt fornøjelse for hende. 

5. Tak, fordi hun sørgede for, at du fik mad i maven og tag over hovedet. Nu hvor du er voksen, så ved du udmærket, at de ting ikke bare kommer af sig selv. 

6. Tak, fordi hun altid bekymrer sig om dig. Det kan godt være, at det dengang var jævnt irriterende med opringninger og SMS'er 24/7, men det kom fra et godt sted.

7. Tak, fordi hun fungerer som lim, når din verden er ved at smuldre. Hun ved altid lige, hvad hun skal sige for at mildne situationen.

8. Tak, fordi livets store spørgsmål bliver en del lettere at håndtere med hende ved din side. Det er meget muligt, at Google også kan hjælpe dig med kageopskriften, men det er uden tvivl mor, der ved bedst.

9. Tak, for de utallige telefonsamtaler, der mest af alt fungerer som underholdning fra A til B. Der er ingen bedre at snakke med, når du egentlig ikke rigtig har noget at snakke om. 

10. Tak, fordi samtalerne også kan være alvorlige, inspirerende og givende. Lige så fantastisk hun er til at underholde, når du keder dig, lige så fantastisk er hun til at lytte og give råd, når alt brænder på.

11. Tak, fordi hun tog den endelige beslutning om at være mor til lige DIG. Så mange mænd i verden, og hun valgte lige den ene, der mikset med hendes gener skabte dig. 

Vil du have inspiration, brugbare guides og underholdning? Så tilmeld dig nyhedsbrevet her.

Læs mere fra samme kategori