Mor og datter
© iStock

Disse 6 søde kærlighedserklæringer kan du give din mor i dag

Har hun ikke fortjent, at du viser, at du elsker hende?

28. januar 2018 af Rie Louise Kirkebjerg

Det kan godt være, at din mor har lært dig et par ting, som faktisk var forkerte, og at hun var hamrende pinlig, da du var teenager, men alligevel er hun sandsynligvis en af de allervigtigste personer i dit liv. Selvom du er voksen, og det er længe siden, du flyttede hjemmefra, er det rart for både du og din mor, at I minder hinanden om, hvad I betyder for hinanden.

Herunder kan du få inspiration til, hvordan du i dag kan fortælle din mor, at du elsker hende.

1. Send hende en sød sms

Skriv en besked til din mor, hvor du takker hende for noget, hun har gjort for dig. Det kan både være i en specifik situation eller en tak for, at hun altid er der for dig og er verdens bedste mor.

2. Lav et hjemmelavet kort til hende

Vær kreativ, og lav et hjemmelavet kort til din mor i hendes absolutte yndlingsfarve. Mind hende om, at hun er en god mor, og at du er taknemmelig for, at DU kan kalde dig hendes datter. Det bliver hun helt sikkert rørt over at modtage. 

3. Send hende en sang, der minder dig om hende

Send hende et link til en sang på Youtube eller Spotify, som minder dig om hende, hver eneste gang du hører den. Måske den minder dig om dengang, I var ude at rejse sammen? Eller handler teksten mon bare om jeres forhold til hinanden?

4. Få fremkaldt et billede af et minde, I har sammen

Nu vi taler om minder... Find et gammelt billede fra engang, I lavede noget sjovt eller hyggeligt sammen. Fremkald det (eller send det til hende på sms), og fortæl hende, at du aldrig vil glemme denne dag. 

5. Aftal, hvornår I næste gang skal bruge tid sammen

Ring til din mor, og spørg hende, om I ikke snart skal arrangere at ses. I kan enten gå en tur, tage på café eller bestille et weekendophold på et wellnesscenter. Hvis I er vilde, kan I arrangere en tur til en tatovør og få en mor-datter-tatovering sammen. Uanset hvad bliver din mor helt klart lykkelig over, at du tager initiativet til at stable en aftale på benene.

6. Giv hende en buket blomster 

Hvis du bor tæt på din mor, kan du gå i blomsterhandleren og sammensætte en unik buket med hendes favoritblomster og yndlingsfarver. Du kan gøre buketten endnu mere personlig ved at vælge din mors fødselsblomst, som du kan finde her.

Hvis du bor langt fra din mor, kan du på online blomsterhandlere (som eksempelvis Posy) bestille blomsterne direkte hjem til hende. Mon ikke din mor vil få et kæmpe smil på læben, hvis der står en fin buket foran hendes dør?

Vil du deltage i konkurrencer, læse flere spændende artikler og nyheder, så tilmeld dig nyhedsbrevet her.