Modern family
Har du både ældre og yngre søskende? © Levitan / Lloyd, 20th Century Fox Television, Steven Levitan Productions, Picador Productions

Du ved, du er midterbarn, når...

... du altid har haft et blødt punkt for Ron Weasley!

2. maj 2018 af Sara Møller Christensen

1... du har en tendens til at overdrive, når du fortæller historier. Okay, så du pyntede lidt på detaljerne – men det var nødvendigt for at blive hørt hjemme hos dig!

2... du altid vinder en diskussion. Du har haft søskende på begge sider at øve dig på.

3... du forstår at feste. Du gik i byen, før du fyldte 18 år sammen med dine ældre søskende – og da de blev for gamle, skulle du holde trit med de yngre og vise dem, hvordan det skulle gøres.

4... du altid holder med underdog'en. Du er lige ved at tude af glæde, når nogen vinder mod alle odds – for du ved, hvor godt det føltes, når det skete for dig som barn.

5... du kan svare på alle spørgsmål om tv/radio, film og musik i Bezzerwizzer. For du kender ikke bare de store film og idoler fra dine egne teenageår – du ved også alt om dem, der hang på plakaterne på dine søskendes værelser.

6... du ikke er blevet forkælet lige så meget som dine søskende. Den første var jo... ja, den første, og dine forældre havde al tid i verden til at pusle om ham/hende. Og alle ved, at den yngste i flokken er snotforkælet.

7... du er god til at dele. Men det betyder ikke nødvendigvis, du er vild med det – tværtimod.

8... du altid har haft Ron som favorit i Harry Potter-bøgerneIkke lige så klog som Hermione og ikke ligeså opmærksomhedskrævende som Harry – men bare en rigtig god fyr. Og apropos:

9... der er en stor chance for, at du er den mest vellidte af dine søskende. Du er så nem at omgås!

10... du har lederpotentiale, men ikke behøver skilte med det. Du har været vant til at tage hensyn til alles interesser og få en søskendeflok til at fungere – og er det i virkeligheden meget anderledes end en mellemstor virksomhed?

11... du er dårlig til at tage imod komplimenter‘Er det MIN trøje, du godt kan lide? Er du sikker på, du ikke mener hende, der står derovre i den anden ende af lokalet?’

12... du er meget sødere mod din lillebror eller -søster, end din storebror- eller søster var mod dig. Du ved, hvor irriterende det er at blive rettet på – og hvor ondt det gør at få lammere!

13... du mere end én gang har drømt om at være enebarnMen så kommer du i tanke om, at hvis det ikke var for dine søskende, så ville du ikke være det bad-ass midterbarn, du er i dag. Tak, søskende!

Vil du deltage i konkurrencer, læse flere spændende artikler og nyheder, så tilmeld dig nyhedsbrevet her.

Læs mere fra samme kategori