Tilde Munkholm og Isabella Albertes gender-reveal videoer
Gravide kvinder afslører kønnet på deres kommende babyer© Instagram: @tildemunkholm / @isabellaalberte

8 gange, gravide kvinder afslørede kønnet på deres barn og gav os tårer i øjnene

Vi kan ikke andet end at blive rørte over disse søde videoer!

22. februar 2023 af Frederikke Brinkborg Jønsson

Flere kendte, danske kvinder har på deres Instagram afsløret, at de skal være mødre i 2023. Som om det ikke var sødt nok, har nogle af dem yderligere afsløret kønnet på deres kommende barn, og vi er helt oppe at køre over, hvor søde deres videoer er! Se otte afsløringer her.

1. Isabella Alberte Hedeager

Isabella Alberte Hedeager bor med sin kæreste, sin Moffe og deres fælles hund, og til foråret flytter endnu et familiemedlem ind, da Isabella og hendes kæreste skal være forældre. Hvilket køn babyen har, bliver afsløret i videoen herunder, hvor Isabella har taget (næsten) hele flokken med til kønsscanning. Vi er specielt helt vilde med Moffes skønne reaktion!

2. Irina Olsen

Irina Olsen og hendes mand, Morten Olsen (bedre kendt som Faustix), afslørede tidligere i år, at de venter deres andet barn. I en nyere video på influencerens Instagram afslører Irina yderligere kønnet på parrets kommende barn, som indtil videre hedder Baby Olsen, og vi er vilde med det! Se den søde video herunder. 

3. Sarah Tiedt

Influenceren Sarah Tiedt danner par med Turker Alici, og sammen skal de være forældre til april. Sarahs følgere på Instagram kan løbende følge med i graviditeten, og der er også sneget sig en gender-reveal video ind på hendes profil, som bestemt ikke skuffer! Se den søde video for at få afsløret kønnet på Sarah og Turkers kommende baby.

4. Tilde Wexøe Munkholm

Den tidligere deltager i Den Store Bagedyst, Tilde, har sammen med kæresten Thomas tidligere på året delt den lykkelige nyhed om, at de skal være forældre. I en nyere video på Tildes Instagram-profil afslører parret kønnet på deres kommende barn i traditionel gender-reveal manér, og vi elsker det! 

5. Alexandra Staffensen

På infuencere, Alexandra Staffensens Instagram-profil kan vi følge med i hendes fremskridende graviditet og alt, hvad det indebærer! Ikke mindst en super sød gender-reveal, hvor vi ser Alexandras kæreste Simon og en kommende (og meget spændt) storebror få babyens køn at vide.

6. Julie Elgaard

På Julie Elgaards Instagram kan hendes følgere følge med i hendes liv som mor til hende og kærestens lille datter på tre. Snart kommer der et nyt familiemedlem til, og i denne søde video kan vi se den lille, spændte familie få afsløret kønnet på den lille ny. Mega cute!

7. Kelly Louise Killjoy

TikTokkeren Kelly Louise Killjoy afslørede sidste år, at hende og partneren Frederik Studsgaard skal være forældre i 2023. Siden da har Kelly løbende opdateret sine følgere på sin graviditet på både TikTok og Instagram, og ligesom mange andre derude elsker vi også at følge med. Vi blev især rørte, da vi så hendes mega sjove og søde gender-reveal video – og vi grinte så meget, at vi i den grad fik tårer i øjnene! 

8. Sofie Schwartz

Blandt Sofie Schwartzs skønne og sjove indhold på hendes Instagram-profil har hendes følgere på det sidste kunne følge med i hendes graviditet, og det går bestemt ikke stille for sig. Sofies gender-reveal video er heller ingen undtagelse. I ægte slowmotion-stil afslører influenceren Sofie Schwartz nemlig kønnet på sin kommende baby, og vi kan kun blive glade af at se den!