Rihanna gravid
Rihanna tager nok godnatsangene til et nyt niveau. © Getty Images/Edward Berthelot

6 gravide kendisser, der skal være mødre i 2022

Altså hvis du selv er gravid nu, kan du vel godt argumentere for, at det her er din mødregruppe?

9. marts 2022 af Rie Kirkebjerg Kastberg

Vi har tidligere samlet en række danske gravide kvinder, der skal være mødre i 2022, og til team-mødre-med-børn-der-bliver-født-i-2022 vil vi nu gerne tilføje et par gravide kendisser. Kvinderne på listen her har nemlig det tilfælles, at, ja, røde løbere og paparazzier er hverdagskost for dem, og at de alle har set de to streger på graviditetstesten. Kæmpe tillykke til dem!

1. Georgina Rodríguez

Georgina og fodboldspiller Cristiano Ronaldo (som iøvrigt er den person i hele verden med allerflest følgere på Instagram!) skal igen være forældre sammen. Hvis du gerne vil lære den 28-årige model lidt bedre at kende, kan du få et indblik i hendes liv i Netflix-dokumentaren I Am Georgina.

Georgina Rodríguez gravid
Lær Georgina lidt bedre at kende i serien I Am Georgina på Netflix.© Getty Images/Elisabetta A. Villa

2. Rihanna

Vi er ret sikre på, at Rihannas baby bliver forkælet med magiske godnatsange hver eneste aften, og hvis ikke det er Rihannas smukke stemme, der skal lulle babyen i søvn, kan det være, at faderen, A$AP Rocky, kan rappe den lille i drømmeland. Heldigt lille væsen!

Rihanna gravid
Rihanna med sin smukke babybule. © Getty Images/Edward Berthelot

3. Adriana Lima

Modellen Adriana Lima, som vi kender som en af englene hos undertøjsvirksomheden Victoria's Secret, kan i år tilføje endnu en baby til børneflokken. Udover at få meget at se til, får hun nemlig også titlen som mor til tre, da hun har allerede børnene Valentina og Sienna. Tillykke!

Adriana Lima gravid
Adriana har i forvejen to børn.© Getty Images/Stephane Cardinale – Corbis

4. Shay Mitchell

Hvis du har fulgt med i successerien Pretty Little Liars, er du ikke i tvivl om, hvem Shay Mitchell aka. Emily Fields er. Skuespillerinden har allerede lille Atlas, og i år får hun altså titlen som mor til to. 

Shay Mitchell gravid
Pretty Little Liars-skuespilleren skal også være mor i år!© Getty Images/Amy Sussman

5. Sophie Turner

Skuespillerinden Sophie Turner, vi savner som Sansa Stark fra Game of Thrones (burde vi snart se den serie forfra?!), venter sammen med ægtefællen Joe Jonas en lille én, som melder sin ankomst her i 2022. 

Sophie Turner gravid
Endnu en kendt skuespiller-mor på listen. © Getty Images/Bauer-Griffin

6. Mia Goth

Endnu en skuespiller skal være mor i år, og det er Mia Goth, der blandt andet har haft rollen som Harriet Smith i filmen Emma. Mia og ægtefællen, Shia LaBeouf (som vi allerbedst kender fra Transformers-filmene), venter nemlig deres første barn sammen!

Mia Goth og Shia LaBeouf gravid
Med to skuespiller-forældre kunne det godt tænkes, at det kunne blive en karrierevej for denne lille baby!© Getty Images/Karwai Tang