Gravide kendisser
Der er flere kendisbabyer på vej i 2023. © Getty Images/Trae Patton/NBC

5 gravide kendisser, der skal være mødre i 2023

Hele tre af dem venter deres første barn!

9. januar 2023 af Henny Müller Dahl

2023 er skudt i gang, og ligesom andre år er der flere kendisser, der er gået ind i det nye år med tydelige baby bumps. Vi har samlet fem kendte, udenlandske kvinder, som alle er blevet mødt af to streger på graviditetstesten og som kan glæde sig til familieforøgelser her i år. Stort tillykke! 

1. Chrissey Teigen 

Chrissey Teigen, som er gift med musiker John Legend, viste den 3. august 2022 sin gravide mave frem for første gang i et opslag på Instagram. Parret har i forvejen datteren Luna og sønnen Miles, og i 2020 oplevede de en stor sorg, da de mistede deres ufødte barn, som skulle have været det tredje i søskendeflokken. 

Chrissey Teigen og John Legend forventes at blive forældre igen nu i januar eller februar 2023. 

Chrissey Teigen, John Legend, gravide kendisser
Chrissey Teigen og John Legend skal være forældre igen i 2023. © Getty Images/Trae Patton/NBC

2. Blake Lively 

Et af vores yndlingskendispar er uden tvivl skønne Blake Lively og Ryan Reynolds. Parret har allerede tre døtre, og Blake Lively er i øjeblikket gravid for fjerde gang. Det afslørede hun på den røde løber i september 2022, og det forventes, at hun har termin omkring februar eller marts 2023. 

Blake Lively, Ryan Reynolds, kendte gravide kvinder
Blake Lively og Ryan Reynolds venter deres fjerde barn i 2023. © Getty Images/Emma McIntyre

3. Gina Rodriguez 

De fleste af os kender bedst Gina Rodriguez for hovedrollen som Jane i serien Jane The Virgin. I øjeblikket venter hun sit første barn sammen med sin mand, Joe LoCicero. Den 38-årige skuespiller afslørede sin graviditet i et Instagram-opslag på sin fødselsdag i juli 2022, og hun forventes at føde her i starten af januar 2023. Meget spændende! 

Gina Rodriguez, gravide kendisser
Vi har elsket Gina Rodriguez siden hendes rolle i Jane The Virgin. © Getty Images/Tommaso Boddi/Stringer

4. Kaley Cuoco 

Du kender måske skønne Kaley Cuoco fra The Big Bang Theory, hvor hun spillede rollen som Penny, eller fra HBO Max-thrillerkomedien The Flight Attendant, hvor hun spiller hovedrollen som stewardessen Cassandra (der vågner op på et forkert hotel, i en forkert seng og med en død mand ved sin side – uden nogen idé om, hvad der er sket... Vildt!). 

I 2023 venter Kaley Cuoco sit første barn med sin skuespillerkæreste, Tom Pelphrey. Parret mødte hinanden i april 2022.  

Kaley Cuoco, kendte kvinder der venter barn
Kaley Cuoco skal være mor for første gang i 2023. © Getty Images/Jamie McCarthy

5. Keke Palmer 

Den 29-årige skuespiller Keke Palmer har blandt andet medvirket i serien Scream Queens og i film som Nope og Hustlers. Siden 2021 har hun dannet par med kæresten Darius Jackson, og her i 2023 venter de to altså det første barn sammen. 

Keke Palmer, gravide kendiskvinder
Keke Palmer venter sit første barn i år. © Getty Images/Dia Dipasupil