Laulaubaubau og Healthy Skinny Bitch
Følger du disse kommende mødre?© Instagram: @laulaubaubau, @sarajinsmidt

13 seje, gravide kvinder, vi følger på Instagram, som skal være mødre i 2022

Følg med, når der deles sårbare tanker og ubeskrivelige glæder

17. februar 2022 af Rie Kirkebjerg Kastberg

Er du gravid? Tillykke! Det er både fantastisk og ret så skræmmende, og så kan det være uhyggeligt svært at forklare dine veninder din mærkelige lyst til oliven, hvor undervurderet kvalme egentlig er, og hvorfor det faktisk er helt normalt at få en hæmoride, hvis de ikke selv har født. 

Derfor kan det være en kæmpe gave at følge med hos nogen, som er det samme sted i livet som dig selv, og det er de seje kvinder, vi har fundet frem på denne liste. 

1. Sofie Bøcher Lindquist 

Sofie har allerede to vanvittigt kære drenge, og i år kan hun også glæde sig til at få titlen som mor til en lille datter. Vi glæder os til at følge med, når husstanden vokser til en familie på fem, for den er allerede fyldt med både perler og panik, som Sofie selv skriver det på sin Instagramprofil. 

Du kan finde Sofies Instagramprofil her.

Hello_sofie, Sofie Bøcher Lindquist
Du finder Sofie under profilnavnet @hello_sofie på Instagram. © Instagram: @hello_sofie/Sofie Bøcher Lindquist

2. Laura Schrøder

Laura møder dig med farver og et stort smil, uanset om hun og babybulen giver den gas til træning, laver et fint DIY-projekt til soveværelset eller slentrer ned ad stranden på en eksotisk ø i Mexico (okay, hvem ville ikke smile over det?).

Derudover er du garanteret inspiration, til hvad du kan smide i indkøbskurven, næste gang du skal online-shoppe, for god stil er klart noget, der kan kobles med den kommende mor!

Du kan finde Lauras Instagramprofil her.

Laura Schrøder laulaubaubau
Du finder Laura under profilnavnet @laulaubaubau på Instagram. © Instagram: @laulaubaubau/Laura Schrøder

3. Clara Ulrich Eggers

Den seje Aarhus-kvinde Clara er klart en af de strikkeprofiler, vi elsker at følge på Instagram. Vi forestiller os, at hendes strikkemønstre bliver justeret lidt for tiden, for der skal nemlig være plads maven, da den strikkeglade Clara er gravid. 

Mon ikke at den kommende mor allerede har flere skuffer propfyldt med hjemmestrik til den lille? Vi ville ønske, vi kunne stjæle netop den kommode... 

Du kan finde Claras Instagramprofil her

Clara Ulrich Eggers, claraeggers
Du finder Clara under profilnavnet @claraeggers på Instagram. © Instagram: @claraeggers/Clara Ulrich Eggers

4. Isabel Rigenstrup

Grundet kvalme og dage med opkast har denne kommende mor valgt at blive sygemeldt fra sit psykologistudie. Hun følte sig simpelthen for stresset og presset over det, når der stod kvalme på menuen – og det forstår vi godt, for kvalme er vitterligt undervurderet, og det er altså bare forfærdeligt at vågne hver eneste dag med “tømmermænd” så slemme, som havde natten stået på tequilashots og sambuca i flere timer uden pause.

Nu kan Isabel glæde sig til sin nye titel til sommer og til at møde sin lille datter, og vi glæder os til at følge med.

Du kan finde Isabels Instagramprofil her

isabelrigenstrup Isabel Rigenstrup
Du finder Isabel under navnet @isabelrigenstrup på Instagram. © Instagram: @isabelrigenstrup/Isabel Rigenstrup

5. Sara Jin Smidt

Trænings- og sundhedsentusiasten Sara fik hjælp på vejen til at blive gravid. Hun var nemlig i fertilitetsbehandling, og undervejs i processen har hun været optimistisk og troet på, at de nok skulle få en barn. 

Som Sara selv skriver, så er hun nemlig sin mors datter og søster til sin bror, selvom de ikke deler gener – og om Saras barn genetisk ville kunne spores tilbage til hende, om det kom fra en doner eller kom fra en lille by i Afrika ville være fuldstændig underordnet for Sara. 

Læs mange flere af Saras fine tanker på hendes Instagramprofil her

Sara Jin Smidt/Healthy Skinny Bitch
Du finder Sara under navnet @sarajinsmidt på Instagram. © Instagram: @sarajinsmidt/Sara Jin Smidt

6. Maria Skødt Bek

Vi lærte Maria at kende i tv-programmet Årgang 20, og i et af de sidste afsnit gjorde Maria det klart, at hun nok ikke var frisk på at få flere børn lige foreløbigt (hun virkede i hvert fald ikke så skruk som mange af de andre Årgang 20-mødre) – men så! Den seje sygeplejerske får titlen som mor til to til sommer, hvor familien kan byde endnu en lille velkommen, og vi kan ikke vente med at følge med i Solvejs nye rolle som storesøster og familiens liv i Årgang 20 og på Instagram. 

Du kan finde Marias Instagramprofil her.

Maria Skødt Bek
Du finder Maria under navnet @mariaskoedt på Instagram© Instagram: @mariaskoedt/Maria Skødt Bek

7. Sandie Westh

Sandie gik ind i 2021 med en datter i maven og forlod året med en datter i jorden. På hendes Instagramprofil deler hun sine tanker om det ubærlige tab, og vi fik tårer i øjnene, da hun den anden dag i et opslag skrev: 

“Jeg har været lidt stille herinde det sidste lange stykke tid, fordi jeg, sammen med Mikkel, har brugt en masse energi på at prøve at tro på livet igen. Jeg er gravid. Og jeg er simpelthen så bange, ængstelig og nervøs. Det samme er Mikkel. Vi kan næsten ikke tro på det, men det siger alle læger til os, at vi gerne må. Så det gør vi.”

Du kan finde Sandies Instagramprofil her

Sandie Westh
Du finder Sandie under navnet @sandiewesth på Instagram.© Instagram: @sandiewesth/Sandie Westh

8. Emily Salomon

Babyen mosler rundt i maven i stories, og der er en klar æstetisk strategi med de flotte jordfarver på Emilys opslag. Emily er snart færdigbagt, og det betyder, at sønnen Kurt nærmer sig sin nye titel som storebror! Vi glæder os til at følge med, når der lander en lille ny. 

Du kan finde Emily på Instagram her.

Emily Salomon
Du finder Emily under navnet @emilysalomon på Instagram. © Instagram: @emilysalomon/Emily Salomon

9. Caroline Dahm Curran

Hun vandt Nybyggerne 2021, og nu har hun også vundet den skønne kommende titel som mor – Caroline fra grønt hus er nemlig gravid. Vi glæder os til at se den lille kombination af søde Caroline og sjove Reece, og så er vi ret sikre på, at hvis vi nogensinde mangler boliginspiration til et kommende børneværelse, så er der ret stor chance for at finde gode råd og tricks på Carolines profil!

Du kan finde Caroline på Instagram her

Caroline Dahm Curran
Du finder Caroline under navnet @carolinedahm_ på Instagram. © Instagram: @carolinedahm_/Caroline Dahm Curran

10. Christina Barré

Lykken må være at være gravid på samme tid som ens bedste veninde, og netop det er tilfældet for Christina Barré og Laura Schrøder! 

Christina har netop offentliggjort, at hun i år også kan skrive den prestigefyldte titel som mor på CV'et, og vi håber, at de to små babyer bliver bare halvt så gode venner som deres mødre, for så har de vist sikret sig en ven for livet.

Christina Barré og Laura Schrøder
Du finder Christina under navnet @christinabarre på Instagram.© Instagram: @christinabarre/Christina Barré/@laulaubaubau/Laura Schrøder

11. Louise Marlene Hansen

Louise Marlene, der har base i Odense, venter til marts 2022 en lille pige, som vi glæder os til at “møde” på Instagram. Hun står, samtidig med sin graviditet, midt i en flytning, så der må siges at være gang i den med bolig- og babybyggeri. Vi følger spændt med!

Du kan finde Louise Marlene på Instagram her

Louise Marlene Hansen
Du finder Louise Marlene under navnet @louisemarlenehansen på Instagram.© Instagram: @louisemarlenehansen/Louise Marlene Hansen

12. Sarah Koch

Sarah fødte i 2020 lille Malthe, og her i juli 2022 skal hun igen præstere på fødestuen. (Overvej lige nogle fine årstal, hendes to børn kommer til at have fødselsdag – 2020 og 2022! Og nej, det er ikke mærkeligt at synes, at nogle tal er pænere end andre... Vel?). 

På Sarahs profil kan du følge med i den lille families liv, og vi glæder os til at se, hvem familien beriges med til juli!

Du kan finde Sarah på Instagram her

Sarah Koch
Du finder Sarah under navnet @p.k.sarah på Instagram. © Instagram: @ p.k.sarah/Sarah Koch

13. Michella Meier-Morsi

Okay okay, sådan her ser Michella altså ikke ud længere, da hun allerede har født, men vi blev simpelthen nødt til at have hende med på listen!

Michella havde allerede de sødeste tvillingepiger, da hun fik beskeden om, at der lå TRE (!) babyer i hendes mave. For en måned siden blev familien beriget med trillingedrenge, og familien voksede således fra en familie på fire til en familie på... syv! 

Vi er så imponerede over, hvor seje Michella og hendes mand er, og det samme bliver du helt sikkert, hvis du følger med på Michellas profil. 

Du finder Michelle på Instagram her

@filippaophelia, Michella Meier-Morsi
Du finder Michella under navnet @filippaophelia på Instagram. © Instagram: @filippaophelia/Michella Meier-Morsi

Vil du have inspiration, brugbare guides og underholdning? Så tilmeld dig nyhedsbrevet her.