Bryllup
Bryllupsnegle© Getty Images

9 bud på perfekte bryllupsnegle

På din store dag skal du selvfølgelig have de flotteste negle til hele festen

9. februar 2019 af Amalia Kristiansen

Du er måske i gang med at planlægge dit drømmebryllup, og der er mange praktiske ting og en masse traditioner, du skal have styr på. På din store dag skal alt selvfølgelig spille helt ned til mindste detalje, men det kan være svært at træffe beslutninger, der er så vigtige. 

Neglene kan nemt forsvinde i de andre store beslutninger, så vi hjælper dig gerne lidt på vej med inspiration. Vi har derfor samlet ti gode bud på smukke bryllupsnegle, og du kan lade dig inspirere lige her. 

1. Blomstersødme

Uanset om du holder et sommer- eller vinterbryllup, så er de her fine blomsternegle passende. De tilfører dit look noget sødme, og hvis ikke du skal se sød ud til dit bryllup – hvornår så? Og måske du endda kan lave nogle blomsternegle, der passer til din brudebuket?

2. Babyboom

Nej, det handler faktisk ikke om babyer. Babyboom negle er nemlig en slags fransk kant, hvor kanten fader og i stedet giver et smukt og naturligt look. 

3. En anderledes fransk manicure

Sådan har du måske ikke set en fransk manicure før? Din bryllupsdag skal være helt unik og med de her negle, er du godt på vej. 

4. Neutrale negle med kant

De helt neutrale negle passer perfekt til et brudelook, men du kan altid pifte dem lidt op ved at tilføre en sølvstreg i midten, så du skaber noget kant. 

5. En rigtig boss lady

På den store dag er alle øjne på dig og din udkårne. Så hvorfor ikke udnytte det og signalere, at du er en rigtig boss lady – og snart en boss kone. 

6. Trefarvet

Der er ikke tale om is, men i stedet nogle virkelig fine trefarvede negle. Neglene kombinerer glimmer, det hvide og det naturlige – helt perfekt til et elegant brudelook.  

7. Sort elegance

Hvis du skal være hvid brud, så kan de her negle med sikkerhed bryde det romantiske look. Selvom farven er sort, så gør den matte overflade dem utroligt elegante. 

8. En hvid helhed

Fuldend det helt hvide brudelook med hvide bryllupsnegle. Du kan tilføre lidt glimmer for at give de kridhvide negle et twist. 

9. Fine finesser

Giv dine negle et elegant udtryk ved at tilføje detaljerede mønstre. Farverne kan du selv kombinere, så de passer fuldstændig til det look, du søger. 

Vil du have inspiration, brugbare guides og underholdning? Så tilmeld dig nyhedsbrevet her.

Du vil (garanteret) også kunne lide