Tegn på at du ikke vokser fra din mor
Kan du genkende nogle af tegnene ved dig og din mor?© Getty Images

10 tegn på, at du aldrig helt vokser fra din mor, selvom du bliver ældre

Hvis du altid glæder dig til at besøge hende, er den nok allerede ret sikker

13. marts 2023 af Frederikke Brinkborg Jønsson

1. Hun er din menneskelige manual i livet. Hvis du er i tvivl om, hvordan dine jeans skal vaskes, eller hvor længe ris skal koge, så ringer du til din mor. Hun ved det altid.

2. Hun er den første, du ringer til, når der sker noget i dit liv. Din mor kan være helt sikker på, at hun er den første, der får besked, når du har afsluttet en eksamen eller været til jobsamtale.

3. Du betror hende stadig med (nogle af) dine hemmeligheder. Den hemmelighed, du ikke helt måtte sige videre, kan du godt liiige fortælle din mor. Hvem skulle hun også sige det til?

4. Hun er din go-to, når der skal tages vigtige beslutninger. Mest fordi hun har så meget livserfaring, så hun ved mange gange, hvad den rigtige beslutning faktisk er.

5. Du glæder dig til at komme hjem på besøg, efter du er flyttet hjemmefra. Bortset fra at du bliver nusset om og sikkert får din livret, har du måske også savnet din mor lidt, og det er egentlig bare meget rart at være hjemme i godt selskab.

6. Hun er din yndlingsshoppemakker. Hun ved måske ikke 100%, hvad der er in lige nu, men hun synes helt sikkert, at du ser godt ud i alt, du prøver, og hvis du er heldig, betaler hun måske også for den pæne sweater, du har ønsket dig.

7. Du prioriterer tid sammen med hende. Ligesom med dine veninder sætter du tid af til at pleje din mors og dit forhold, og du nyder det!

8. I har det sjovt sammen og har mange interne jokes. Din mor er ikke bare din mor. Hun er også din gode ven, og I har det hammer sjovt, når I er sammen.

9. Du går til hende, når livet er svært. Hvad end det er kærestesorger eller afslag på et job, så er din mor der altid.

10. ... Og omvendt, når livet er godt. Du nyder at dele livets gode stunder med din mor, og vi er helt sikre på, at hun nok nyder det endnu mere!