Rachel Green fra Friends med hendes søster
Der er både fordele og ulemper ved at dele garderobe med din søster. © Warner Bros. Television, Bright/Kauffman/Crane Productions

15 ting, du helt sikkert kender, hvis du og din søster “stjæler” tøj fra hinanden

I diskuterer nogle gange, hvem af jer der egentlig ejer tøjet...

10. september 2018 af Michelle Andersen

1. Du ser din søsters klædeskab som dit eget klædeskab. I jeres forhold er der ikke noget der hedder dit og mit – det hedder vores.  

2. Du gør altid et ihærdigt forsøg på at gemme dit yndlingstøj væk, så din søster ikke finder det. Alligevel er det, som om hun gennemskuer dig hver gang. Måske du skal overveje nogle nye gemmesteder?

3. Når andre giver dig komplimenter for dit nye tøj, så siger du pænt tak. Uden at nævne at det er din søsters tøj, du har på – selvfølgelig. 

4. Du er ved at eksplodere, når du finder ud af, at din søster har taget din nye trøje på, INDEN du selv har nået at have den på. Hun. Skal. Tage. Den. Af. NU!

5. Du nyder at kigge din søsters garderobe igennem for nyt tøj, du kan låne (læs: stjæle). Og du synes, det er lidt synd for dem, som ikke har en søster. De går jo glip af den ubeskrivelige nydelse.

6. Du er hurtig som en ninja, når du sniger dig ud af døren efter et besøg hos din søster. For hun må under ingen omstændigheder opdage, at du har været en tur i hendes klædeskab. 

7. Når din søster opdager, at du har haft hendes tøj på hele dagen... Har du allerede fundet på et hav af dårlige undskyldninger og bortforklaringer – for du ved godt, at du er på røven.

8. Du prøver panisk at fjerne den ketchup-plet, du spildte på din søsters hvide t-shirt. Du overvejer endda at trække 200 kroner op ad pengepungen for at købe en ny t-shirt, inden hun opdager noget...

9. Du klemmer dig ned i din søsters bukser, selvom du godt ved, at de er en tand for små. Og du bliver selvfølgelig sur, når hun beskylder dig for at have udvidet dem...

10. Du bliver ret irriteret, når din søster kritiserer dit nyeste køb... Men alligevel snupper det fra dit skab uden at spørge. Helt ærligt altså! 

11. Apropos nye køb, så lader din søster dig altid vente, i hvad der føles som et helt år, før du må låne hendes nye tøj. Og til den tid er det jo ikke sjovt at låne det mere...

12. Du bliver lidt vred, når du finder ud af, at den trøje, du gerne ville låne af din søster, er til vask. Selvom du ikke helt vil indrømme det. Men du havde jo lige planlagt dit outfit for pokker!

13. Du synes, det er vildt tarveligt, når du ikke må låne den kjole, hun alligevel havde glemt, at hun havde. Det er, som om alt det glemte tøj bliver interessant igen, hver gang du vil have det på.

14. Du og din søster diskuterer nogle gange, hvem af jer der egentlig ejer tøjet. Det kan være lidt svært at finde ud af, eftersom I har brugt det lige meget. 

15. Du elsker at dele tøj med din søster. For selvom der er mange ulemper og skænderier, så er det en kæmpe fornøjelse at have to klædeskabe. Så tak, søster! 

Vil du have inspiration, brugbare guides og underholdning? Så tilmeld dig nyhedsbrevet her.

Læs mere fra samme kategori