Photobooth som underholdning til bryllup
Der er mange muligheder for at sikre en god underholdning til jeres bryllup.© Getty Images

6 sjove indslag, der er perfekte som underholdning til bryllup

Der er alt fra smagfulde til aktive indslag at vælge imellem

9. marts 2019 af Simone Overgaard Aaberg

Skal du giftes, men er tom for idéer til, hvilken slags underholdning du skal have til dit bryllup? Er det kun festen og bryllupsrejsen, du kan fokusere på? Så tag en dyb indåndning og pust ud, for du behøver ikke længere stresse over det! Vi har nemlig samlet seks sjove indslag, der med garanti vil underholde dine gæster. 

Vi ved, at alt helst skal spille på den store dag, så derfor har vi fundet lidt forskelligt – forhåbentlig falder én af tingene i jeres smag (og så er der én ting mindre at bekymre sig om).

1. Photobooth

En fotoboks er en genial underholdning til et bryllup af flere årsager: For det første er det en perfekt og anderledes måde at forevige aftenen på. Derudover er fotoboksen genial til alle stadier af dagen/aftenen. I takt med at gæsterne får mere og mere indenbords, vil fotoboksen formentlig også vække endnu større glæde (og resultere i sjove og fjollede billeder!).

De fleste udlejere tilbyder, at du kan købe tilbehør med, som kan gøre billederne endnu sjovere. Så uanset om du har arrangeret en temafest eller et klassisk bryllup, så er det kun fantasien, der sætter grænser!

Lej en fotoboks som underholdning til bryllup: Kan blandt andet gøres hos Myselfie, Memorymaker, Selfiecam og Selfie.

Photobooth på Woman
På Woman er vi store fans af photobooths! © Woman

2. Tryllekunstner

Skal jeres underholdning få folk til at måbe? Så skal I have fat i en tryllekunstner! Der findes mange dygtige tryllekunstnere – i forskellige prisklasser – som kan imponere med deres magiske evner. Så led efter en, der passer til jeres budget.

En tryllekunstner er perfekt som underholdning til et bryllup, fordi det næsten med garanti sikrer smil og klapsalver fra gæsterne (og det er jo et godt tegn på fremragende underholdning!). 

Book en tryllekunstner som underholdning til bryllup: Booktryllekunstner.dk kan du finde en tryllekunstner nær det sted, hvor jeres bryllup skal holdes. 

3. Gin–, whiskey- eller cocktailbar 

Er gommen helt pjattet med whiskey? Eller måske er det dig, der har en forkærlighed for gin? Uanset hvad jeres smagspræferencer er, så kan I lade det afspejle sig som underholdning til jeres bryllup. Vi ved jo som bekendt, at alkohol kan være særdeles effektivt til at løsne op for den gode stemning!

Om det er dine favorit cocktails, der skal serveres, kan du tit selv være med til at bestemme (det er jo trods alt dig, der er bruden). Et godt tip er at vælge nogle klassikere, som de fleste kan lide – og så nogle, som I er vilde med.

Lej en bar som underholdning til bryllup: Kan blandt andet gøres hos Bar-mobil, Klarbar, Bartenderudlejning, Zubardubar.   

Forskellige cocktails
Lej en bar – så har du flere timers underholdning til dit bryllup.© Getty Images

4. Komiker 

Skal det være sjovt – som i RIGTIG sjovt – så skal I ud og have fat i en komiker! For er der noget, som kan sætte gang i lattermusklerne, så er det, når en mere eller mindre helt almindelig person fyrer en lang række (ofte upassende og sjofle) jokes af. 

Som underholdning til jeres bryllup er en komiker genial, fordi han eller hendes fornemmeste opgave er at gøre dig og gommen glade og underholdte – og det gør personen bedst, hvis gæsterne bryder ud i latter. 

Book en komiker som underholdning til bryllup: Kan blandt andet gøres hos FBI, Showbizz og Eventzonen.

5. Bordfodbold eller menneskelig bordfodbold

Her er tale om to lignende, men alligevel ret så forskellige, aktiviteter. Afhængigt af hvor aktive I vil have, at jeres gæster er, kan I vælge at leje enten et bordfodbold-bord ELLER en oppustelig bordfodbold-bane – hvor I og jeres gæster selv er spillerne! 

En oppustelig bordfodboldbane er perfekt, hvis I holder et sommerbryllup, hvor der er god plads udendørs. Og særlig god, hvis I ønsker en mere aktiv form for underholdning til jeres bryllup – her er der nemlig gang i 10-12 gæster ad gangen (måske det giver anledning til en dyst mellem bruden og gommens familier?). 

Et bordfodboldbord er en klassiker på mange barer, og der vil med garanti altid være gæster, der flokkes om bordet (når ikke der er taler og mad, selvfølgelig). Her er der formentlig ingen, der får sved på panden, men det er bestemt ikke ensbetydende med, at det ikke er særdeles underholdende! 

Lej et bordfodbold-bord: Kan blandt andet lejes hos Flippermaskinen og Billard

Lej en mega bordfodbold-bane: Kan blandt andet lejes hos 123fest og Jpudlejning.

Gæster til bryllup spiller bordfodbold
Bordfodbold er en sjov aktivitet, der kan sikre flere timers underholdning. © Getty Images

6. Musiker 

Findes der noget bedre end sød musik i ørerne? (Så skulle det da lige være den person, du skal giftes med). Du er sikker på en god underholdning til brylluppet, hvis du finder en sanger eller sangerinde med en stemme, der slår benene væk under jer. 

Den billigste løsning er klart, hvis en af gæsterne kan ramme de gode toner, for så kunne det være, at han eller hun havde lyst til at optræde til jeres bryllup (det kunne jo eventuelt være jeres bryllupsgave). 

Men der er også masser af muligheder for at booke en sanger udefra – og der er mange at vælge imellem, afhængigt af om I er til hård rock eller bløde popsange.  

Book en musiker som underholdning til bryllup: Kan gøres hos blandt andet 123festmusik, Lykkemusic og  Showbizz.  

Vælg den rette underholdning til jeres bryllup

Ligesom med en polterabend eller andre bryllupstraditioner er det vigtigt, at alting bliver arrangeret på en måde, som passer jer, der skal giftes. På samme gælder underholdningen, der også være noget, som fungerer for jer.

Hvilken budget I har lagt for brylluppet, kan naturligvis spille en rolle i jeres valg af underholdning. Det er vigtigt, at det ikke bliver en presset sag at skulle have den ‘helt rigtige’ underholdning – for det vigtigste er trods alt, at brylluppet finder sted. 

Der findes også masser af alternativer til underholdning, som enten er gratis eller fås til en billig pris. Det kan for eksempel være helt almindelige selskabslege – bare i en bryllupsinspireret udgave. Mulighederne er mange, og uanset hvad I vælger, vil I med garanti huske, hvor sjovt I havde det, når på jeres kommende bryllupsdage tænker tilbage på den store dag. 

Måske jeres gæster også selv kan diske op med lidt underholdning til jer som brudepar? Så kan I passende takke jeres gæster for det sjove indslag, når I skriver takkekort til brylluppet.

Skal du være gæst til brylluppet og har fundet inspiration til dit underholdningsindslag her, men ved du stadig ikke hvad du skal have på? Så fortvivl ikke, for vi har fundet 21 fantastiske kjoler til bryllup, du kan have på.

Vil du have inspiration, brugbare guides og underholdning? Så tilmeld dig nyhedsbrevet her.