Veninder ser gyser
© iStock

10 faser, du gennemgår, når du ser en gyserfilm med veninderne

Tissetrangsfasen: Du skal tisse, men du tør da ikke gå ud på toilettet nu?!

8. juni 2017 af Rie Louise Kirkebjerg

1. Opturen

Du har kæmpe optur over jeres gyseraften. Planlægningen i gruppesamtalen på Facebook kan dog bedst sammenlignes med en kaotisk gyser, for mens din ene veninde var lige ved at aflyse, svarede den anden ikke. Men NU er I klar.

2. Optimismen

Der er ingen tvivl om, at du sagtens tør se hele gyseren. Netflix’s beskrivelse af “gyser”-filmen lyder jo mere plat end din fars dumme far-jokes. Ha, den klarer du nemt!

3. Selvsikkerheden

Du finder en pude frem. Så du kan give den til dine veninder, hvis de bliver bange selvfølgelig. 

4. Erkendelsen

Puden kommer i brug. Af dig selv. Okay, shit! Du tør ikke se gyseren alligevel. I burde så meget have valgt et marathon af tøsefilm i stedet.

5. Frygten

Du skriger. I kor med de andre. Udefra må det lyde dels som et igangværende mord, dels som en lidt for heftig pornoscene

6. Angsten

I er stive af skræk. Dit ansigtsudtryk er stivnet, og din mund og øjne er vidt åbne – og du har altså ikke set sådan ud, siden du fandt ud af, hvor lang tid du egentlig har brugt på at se dine yndlingsserier!

7. Tissetrangen

Du skal tisse, men du tør da ikke gå ud på toilettet nu?! Er det ikke noget med, at man kan få sådan en tissetragt til at tisse i det fri? Sådan en burde du have anskaffet dig til dagens anledning.

8. Chokket

Du får et kæmpe chok, fordi dine veninder pludseligt skriger, selvom der ikke sker noget vildt i filmen. Seriøst, at de ude på at få dig til at kradse af eller hvad?

9. Løsningen

Du foreslår, at I kan se en sjov film efter gyseren. De andre skulle jo nødigt få mareridt i nat. Sikke et kærligt og omsorgsfuldt menneske, du egentlig er!

10. Lærestregen

Du skal sove – meeen det er lettere sagt end gjort. Hele den følgende uge. Damn you gyserfilm!

Vil du deltage i konkurrencer, læse flere spændende artikler og nyheder, så tilmeld dig nyhedsbrevet her.

Hvad synes mændene?