Christian Grey, Fifty Shades Freed
© Youtube: Michael De Luca Productions, Fifty Shades Freed

Den nye Fifty Shades Freed-trailer er SÅ sexet, at den gør dig brandvarm i efterårskulden

Er du klar til at opleve Anastasia med sin nye titel som Mrs. Grey?

11. september 2017 af Rie Louise Kirkebjerg

Lige siden vi i 2015 første gang stiftede bekendtskab med smukke Anastasia Steele og uhyre sexede Christian Grey på skærmen, har vi glædet os ustyrligt til at følge med i det mystiske Fifty Shades-univers.

I år fik vi Fifty Shades Darker at varme os på i kulden, og næste år får vi den tredje film i rækken: Fifty Shades Freed. Inden da kan vi heldigvis få en forsmag på, hvad filmen byder på (og hvor freakin' lækker Christian Grey igen formår at være) i den helt nye, drivvåde trailer!

Bryllup, sexscener – og en pistol

I den nye trailer får vi en teaser for Christians og Anastasias bryllup, og så kan vi også glæde os til at blive chokeret over en scene, hvor Mr. Grey holder en pistol!? Derudover får vi selvfølgelig en forsmag på filmens brandvarme sexscener – og Christian Greys overdådige, bare overkrop, som vi forhåbentligt ser endnu mere til i filmen!

Traileren afsluttes med sætningen “Mrs. Grey will see you now”, hvilket for alvor får os til danne forestillinger om, hvordan Anastasia er i sin nye rolle som selveste Mrs. Grey.

Mrs. Grey will see you now. Watch the #FiftyShadesFreed announcement - link in bio. #HappyBirthdayAnastasia

A post shared by Fifty Shades Freed (@fiftyshadesmovie) on

Fifty Shades Freed til februar

Vi kan simpelthen ikke vente med at sidde klistret fast til skærmen igen, når den nye Fifty Shades-film kommer i biograferne 8. februar 2018. 

Se den nye, sexede trailer til Fifty Shades Freed herunder.

Vil du deltage i konkurrencer, læse flere spændende artikler og nyheder, så tilmeld dig nyhedsbrevet her.

Hvad synes mændene?